Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weri
senior tag
válasz
WaterWave #3591 üzenetére
Nagyon jo a claymore, nagyon... Vagy 3 ajto tavolsagbol mar robban. Az ajtok nem rombolhatoak... Gun Runner palyan tegnap 3 ember claymore + .725 shotival kempelte kozepen a hazat es szarra lottek mindenkit vele.
- Kell nekik a balance mert meg oli a jatekot es komolytalan lesz az egesz. A masik, jo lenne ha az ajtok tobbsege rombolhato lenne...
-Jo lenne ha be lehetne allitani quick play-be hogy melyik palyakon akarunk jatszani es nem ilyen wargaming style-ba hogy oda dob be ahova akar. Ma csak kb. 10 meccsbol vagy 6x szakitottam meg a keresest mert mindig a bridge-be akart be tenni... nekem semmi kedvem face to face fight-ra. Meg a buszos palyara is szivesebben megyek mint oda, pedig mind2 egy fos...
-Sokszor a palyakon empty server hangulatom van, ergo keves a 20 player kb. az osszes mapra nem hogy a 12.
-Palace-nak a ket vege nem tudom minek, ha spawnol oda akkor egy unalmas rusholas van a map kozepere ahol a fight zajlik. Ha csak kb. az a resz lenne a palya akkor szerintem egy showdown feelingu mappot kaptunk volna mert egyebkent szerintem nem lenne rossz palya.
-Arklov Peak: Neki se artana egy kicsi rovidites mert a map ket vegebe be lehet szoritani a playereket es az istennek se akarja sokszor attenni a rendszer a spawn-t. Egyeb irant egy mukodokepes mapnak tunik ha publicra szannam.
- Hackney Yard: Az osszes map kozul kb. ezt elvezem a legjobban talan.
- Azhir Cave: Sokszor tul sotet az amugyis rossz visibility-vel meg spekelve (pont olyan problema van most cod-ba mint a BF5-be volt eleinte. Rossz a lathatosag). Ettol fuggetlenul tobbnyire jo jatekaim vannak rajta.
- Grazna Raid: Szinten egy kicsit tul nagy palya, de ebben az esetben csak a "C" (Domination mod szerint) oldal veget vagnam le a mapnak kb. Egyebkent neha Strike feelingje van sztem a palyanak nehany reszen.
- Gun Runner: Jelenlegi unbalance miatt a sokszor ruined a claymore camp miatt pedig ez a masik olyan palya amit Hackney Yard utan szeretek.
- Piccadilly: ALT+F4
- Euphrates Bridge: ALT+F4 /format C:\ Szornyu....
- Rammaza: Eleg vegyes erzesem van errol a palyarol, tobbnyire negativ de annyira nem veszes. Ez egy jatszhato palya ettol fuggetlenul.
-St. Petrograd: Piccadilly-ra hajaz sokszor, nagyon kaosz kozeli harcok vannak benne... A map ket veget ennek is le vagnam, foleg az "A" (Domination mod szerint) oldalt mert ha oda be szoritanak, akkor 2 kaput kell letartaniuk es soha budos eletbe nem jovunk ki onnan... "B" site-ot sokszor szinte lehetetlen foglalni a sok ablak "kemper" miatt. Rossz helyen van, de nem is tudom hol lehetne jobb helyen.
A regi codos hasonlitgatasok meg valamilyen szinten irrelevansok mert ott is voltak zomevel rossz palyak, csak mivel nem ilyen rendszerben jatszottunk igy azokat a palyakat skippeltuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest