Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
regener #3387 üzenetére
Én is szoktam,ha van idő,meg jól állunk,de az M4 pontosságra van kigyúrva,ha jó a táv+rálátás+ping,akkor 1 tár max az UAV is.De sokszor van,hogy rossz végén vagyunk a cuminak,és senki nem törődik a légi dolgokkal,akkor nem fér bele,ígyis elárulja magát az ember a lövöldözéssel.Egyébként azt se tudom,mennyit ér,mintha nem láttam volna pontkiírást(HC),nem tudom,megéri-e.Nagyon nem dobott meg 4-5 personal kilövése,azt észrevettem,még beáldozott halál nélkül se.Annyira meg végképp nemigen jó,hogy raksit vigyek emiatt,már a BO4-ben is a végén Titan MKII-vel toltam,dupla FMJ-vel,azzal szépen olvadt minden cucc+az emberek is,inkább vittem shotit.Pedig az első goldom a rakétavető volt...itt már neki se nagyon állok azt tolni,mert egyszerűen nem kell.Ígyse lövi senki semmivel a cuccokat...
Egyébként a personal vadászat,stb.arra is jó,hogy az ember megnyugodjon ragequit helyettNéha iszonyat a spawn,ma is voltak durva körök,kaptam is,de adtam is ilyet,mikor már minden ponton van valaki,és agyaggalamblövészet.
Más: Az mitől lehet,hogy ki van szürkítve a daily mission,és nem is tudok választani?A többlépcsős feladatot tudom csinálni,amiket ki is lehet válogatni,viszont pl.napi küldi 20 headshot,úgy jött be,hogy már megvolt belőle 10,de nem számolt többet...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest