- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
válasz
geckowize #25415 üzenetére
"Mondtam, hogy texture resolution-t én sem raktam low-ra"
Tudom, a videóra reagáltam.
"Anti-aliasing ízlés kérdése"
Nyilván!
Az összes grafikai beállítás ízlés kérdése sztem. Én 4k-s tévén vagyok, 50-en a renderelés, tehát 1080p. Élsímítás nélkül nem azt mondom, nem olyan gusztustalan mint low texture detail-en, de azért elég zavaró, és mivel kb 2 fps-et nem nyerek vele, ezért mondom h a "kapcsold ki!" az vicc kategória.
"Nvidia geforce experience-ben állítottál filtert? Mert arról én is olvastam, hogy teljesítményt ront. Nem tudod a gameben, vagy a monitoron beállítani a brightnesst/gammát/contrastot?"
Nem próbálkoztam még vele. Filter jó volt, csak nem tudtam h minusz 20 fps-t jelent.
"Amúgy egy superstore legsötétebb szegletében guggoló Roze ellen nem tudom van-e bármilyen filtered."
Az ellen nem véééd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest