Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
Pro!Petya #25133 üzenetére
Ma volt egy két köröm, úgy hogy nem volt packet burst, csapattársam mellettem futott el, mintha ugrált volna a karaktere.
Enemy szint úgy, fal mögött egyszer csak kirohant, de laggolva, néztem a latencyket, mindenkinek 60 alatt volt.
Nagy kamuság van ennek a játéknak a hátterében, nem véletlen írják be a chat-be hogy BOT!!! Rájöttek az emberek a Acti hazugságára.
Titokban meg ugrálgat mindenkinek a latencyje, hogy szarabb legyen.Mert ilyen is van ám!!!
-
csƵ
addikt
válasz
Tényleg rohadtul gáz, hogy 15 éve 15-20-as pinggel játszottunk CoD1-CoD2-t. Ehhez is vagyok szokva. Mikor megvettem anno a Razer DeatAdder egeremet, nem hittem a szememnek, hogy azonnal betalált a lövedék, amint kattintok. Itt meg kb. tök olyan, mint amikor anno poénból 300ms pinges szerókra csatlakoztunk.
Én az alacsony pinghez vagyok szokva, egy ilyen jellegű játéknál pedig minden egyes ms számít.
Komolyan, még skint is vennék, ha nem lenne ilyen probléma.
Még az sem zavar, hogy végtelen szintű játékosokkal dobál össze, míg én 23-as vagyok (kimaradt pár hónap).
Azt meg nem is értem, hogy azóta minden szarral teledobálták a játékot, mindenhol villog a zöld pötty, eltüntetni se tudom. -
SRC
tag
válasz
picit foglalkoztam vele, a VGA-hoz van valahogy köze. Állítsd be a referencia órajelet a GPU-ra és a VRAM-ra is, tehát ha gyárilag OC a kártyád akkor lassítsd le és attól lesz jobb. Röhej, de beválik, esetleg csökkentheted a VRAM használatot a játék konfigjában, de amíg az órajelek nincsenek a kártya típusa szerinti alapon addig nincs értelme. A brandelt kártyák OC-ját ki kell nyomni, hiába stabil a VGA minden másban.
egyébként szerintem a CP-s embereknek kellek csak céltáblának, azért van ingyen. Egy Warzone run alatt van 10-12 killem ha addig lépegetek ki-be amíg jó nem lesz. Szóval nem kavarok sok vizet, viszont csak kétszer háromszor halok meg és ez az arány a gond. Elrontom a vásárlók sikerélményét és utána berak kvázi vaktölténnyel a következőbe csak én meg már levágom és kilépek
semmi értelme bosszantanom magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t-gt 2 szett
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest