Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csibe1

addikt

válasz csƵ #25140 üzenetére

A 15-20-as pinghez azért már akkor is kábelnet vagy mi kellett CoD2-ben (8Mbit).
    Az ADSL-el nekem 48-as pingem volt, azzal is lehetett normálisan játszani.
    Aztán jött a BF3, lett 20-30-as net, ott is elvoltam.
    Akkor már elcseszték a dolgot, mert lelőttek fedezék mögött stb., nem az volt, mint a Cod2-4-nél; amikor még normális szerverek voltak.
    Ez a játékosok szintje szerint összerakás meg egy vicc.
    Lehet 5-ös szintű a csávó, de ha olyan tapasztalata, érzéke van a játékhoz (azt már ne is vegyük figyelembe, hogy netán milyen csítje - ez már a CoD2 idejében is volt); simán ledarál aztán jónapot. Mindez megfejelve a semmittelen szerverekkel (tróger programozókkal, kiadókkal), hát nem igazán kell csodálkozni, hogy olyan a játék amilyen.

"Azt meg nem is értem, hogy azóta minden szarral teledobálták a játékot, mindenhol villog a zöld pötty, eltüntetni se tudom."

Jah, az egy külön élmény. Valamikor azért villogott, mert a storéban volt egy új cucc amit amúgy sem vettem volna meg. :O
    Utána megint villog, nézem a store részt semmi. Kiderült, hogy egy új cucc, de a pisztolyoknál vagy hol; de én dupla fegyverrel mentem (az volt a loadoutba mindenhol) azért nem láttam. :F
    Hurrá, nagyon szuper! :DD
    Aztán nem is foglalkoztam egy idő után ilyenekkel, mert nem volt humorom mindig végignézni az összes vackot.
    Valamikor majd ránézek a BF3-ra (nagyon jó hangulata volt a hitregtől eltekintve, csomó jármű) meg a CoD2-4-re, UT2004-re hátha játszanak még velük.
    Azokkal még anno nem voltak ilyen marhaságok, hogy játékossorsolás meg hasonlók.

• shifty!

senior tag

válasz csƵ #25140 üzenetére

Én simán elindítanék egy petíciót Twitch közösségben hogy térjen vissza mindenki CoD2/4-re, hatalmas móka volt :D
    Amilyen sok helyen elérhető már gigabites hálózat, lassan bárki tudnak otthonról servert hostolni, bérelni se kell :DD

Új hozzászólás Aktív témák