Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- IMG_20250917_090039
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
prokxy #18930 üzenetére
Ha csak simán használsz egy fegyót, előbb - utóbb goldozódik, majdhogynem magától is. Rá lehet persze menni, mondjuk annak többnyire a K/D vagy W/L arány látja kárát - én is remekül látom a stat görbémen, hol kapott el a gépszíj
Szóval ha egy kész, egyszerűen csak cseréled, és kezded egy másikkal. Én tegnapelőtt tettem fel a Rytec AMR -t is az arany/platina polcra (egyelőre pihen, mert bár jó sniper, de nem fogott meg annyira, mint az MW2 -ben a Barrett). Shotikból még az Originnak kell pár nap, azzal ők is platinázódnak. És ott nagyjából vége, a maroklőfegyverek, Launcherek nagyon nem vonzanak, a pajzs és kés pedig végképp nem az én világom. Az időközben beesett pár SMG -t, LMG-t, AR -t kiszínezem még valószínűleg, de inkább megpróbálom helyretenni a statom, már ha a korábban és fentebb emlegetett SBMM hajlandó lesz ezt hagyni.
(#18924) prokxy : Ennyi, nem nagyon van más mód ellene, olyan mint a stop loss a tőzsdén. Bukóban gyorsan ki kell szállni, nyerőben pedig hagyni gyűlni a pontokat. Csak ez a mentalitás alapból távol állna az embertől egy játékban, bosszantó, hogy egy elfuserált MI, ami csak a K/D és az eltelt meccsek száma alapján tud számolgatni, ilyenre kényszerít.Btw, off ugyan, de kis adalék a kontrolleres csalásokhoz (tegyük hozzá, PC -t és konzolt egyaránt érint). épp most futottam bele a cikkbe: link.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest