Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz prokxy #18930 üzenetére

Ha csak simán használsz egy fegyót, előbb - utóbb goldozódik, majdhogynem magától is. Rá lehet persze menni, mondjuk annak többnyire a K/D vagy W/L arány látja kárát - én is remekül látom a stat görbémen, hol kapott el a gépszíj :) Szóval ha egy kész, egyszerűen csak cseréled, és kezded egy másikkal. Én tegnapelőtt tettem fel a Rytec AMR -t is az arany/platina polcra (egyelőre pihen, mert bár jó sniper, de nem fogott meg annyira, mint az MW2 -ben a Barrett). Shotikból még az Originnak kell pár nap, azzal ők is platinázódnak. És ott nagyjából vége, a maroklőfegyverek, Launcherek nagyon nem vonzanak, a pajzs és kés pedig végképp nem az én világom. Az időközben beesett pár SMG -t, LMG-t, AR -t kiszínezem még valószínűleg, de inkább megpróbálom helyretenni a statom, már ha a korábban és fentebb emlegetett SBMM hajlandó lesz ezt hagyni.
    (#18924) prokxy : Ennyi, nem nagyon van más mód ellene, olyan mint a stop loss a tőzsdén. Bukóban gyorsan ki kell szállni, nyerőben pedig hagyni gyűlni a pontokat. Csak ez a mentalitás alapból távol állna az embertől egy játékban, bosszantó, hogy egy elfuserált MI, ami csak a K/D és az eltelt meccsek száma alapján tud számolgatni, ilyenre kényszerít.

Btw, off ugyan, de kis adalék a kontrolleres csalásokhoz (tegyük hozzá, PC -t és konzolt egyaránt érint). épp most futottam bele a cikkbe: link.

Új hozzászólás Aktív témák