Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

BandiHUN veterán A szint nem is lényeges annyira,én olyanokkal találkozok,hogy 50-60as,de olyat lő,mint egy vérprofi,messziről thermallal nem lövöm el,mert a 2 pixelen,amit belőlem lát,ellő némelyik.De legyen,menne az ember másfelé,út van,de még mindig nincs mapismeret,a fél csapat legalább fekszik,én meg nem bírom a kommandót egyedül,mert a gusztustalankodón kívül ellenem a többi,akik a ponton vannak.A játék a gané ilyenkor,mikor félúton,2-3-4 kill után falanxba fut az ember,és irtóra kikapok,2-3as K/D-vel. 
 Egyébként nem hajtom a szintet,ígyis a tier már 63,lényegében a húsvét alatt aki durvább,tényleg kipörgetheti,de minek? Ha így maradok,én se fogok már mit csinálni az első dupla xp-kor sem.Az előzőt is így csesztem el,hogy nem volt kedvem játszani.Pedig mindig rájövök,hogy jól vezeti a napi stresszt,meg kell a sikerélmény,azértis kezdtem megint fegyóhúzásba.Az 55-öt is FAL-al lőttem épp Ha így maradok,én se fogok már mit csinálni az első dupla xp-kor sem.Az előzőt is így csesztem el,hogy nem volt kedvem játszani.Pedig mindig rájövök,hogy jól vezeti a napi stresszt,meg kell a sikerélmény,azértis kezdtem megint fegyóhúzásba.Az 55-öt is FAL-al lőttem épp Nem könnyű az se.Jó távcsővel b..hatod,ha rusholnak,csípőből meg szór,mint a fene,nem is lehet csak egyik,vagy másikra szerelni.A pisztoly viszont poén.Most raksik altatásban,még mindig a földi jármű kellene a JOKR-hez,és platina. Nem könnyű az se.Jó távcsővel b..hatod,ha rusholnak,csípőből meg szór,mint a fene,nem is lehet csak egyik,vagy másikra szerelni.A pisztoly viszont poén.Most raksik altatásban,még mindig a földi jármű kellene a JOKR-hez,és platina.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LEGO klub
- Formula-1
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Gamepad
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha így maradok,én se fogok már mit csinálni az első dupla xp-kor sem.Az előzőt is így csesztem el,hogy nem volt kedvem játszani.Pedig mindig rájövök,hogy jól vezeti a napi stresszt,meg kell a sikerélmény,azértis kezdtem megint fegyóhúzásba.Az 55-öt is FAL-al lőttem épp
 Ha így maradok,én se fogok már mit csinálni az első dupla xp-kor sem.Az előzőt is így csesztem el,hogy nem volt kedvem játszani.Pedig mindig rájövök,hogy jól vezeti a napi stresszt,meg kell a sikerélmény,azértis kezdtem megint fegyóhúzásba.Az 55-öt is FAL-al lőttem épp