-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
(Sorry amúgy nem válaszként akartam írni csak új Hsz-ként! )
Persze nem vészes az a 10 euro érte, nem is ezt sokallom hanem hogy elég nagy a kontraszt a free és a BP között.
Szerintem aki BP nélkül játszik és legalább eléri a kimaxolt szintet az kaphatna valamit mert így lehet hogy következő szezonra inkább befizet egy battle pass-ra és megkapja az apróságokat esetleg még a 20 szintes ugrót is hozzácsapja.
De így meg aki nem vette meg ezután se fogja mivel a "rendszer nem jutalmazta" egyáltalán a befektetett energiát ezálltal még ingert sem kap a BP befizetésére.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 nap után akkor ha jól tudom újra indul mindenki 55-ről és ugyanúgy el lehet kezdeni lépegetni a szezon szinteket is?
(miért ekkora az intervallum amúgy? Így nincs benne semmi kihivás mert ennyi idő alatt még az is eléri aki csak pár naponta játszik vagy csak 7végén tolja... )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest