- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3277 üzenetére
Akkor meg valószínűleg az van, hogy neked is új a mostani rendszer a játékban. Megszoktad hogy rush előre és dara meg 360 no scope, és most szembesülsz azzal hogy ez ebben a részben ez nem így van. Nem baj, mert ha van kitartásod, akkor meg fogod tanulni. Nekem is szoknom kell, holott 12 éve, mondhatni sikeres teljesítménnyel játszom, de az idei év játékát nem úgy nyitottam én sem, mint szoktam. Nem baj, menni fog ez.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest