- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
Doki16 #24960 üzenetére
Szia,
Az itteni topic-beli nyul105 kolléga segített nekem, privátban leírta a beállításokat, de szerintem ő se bánja, ha a leírása nagyobb közönséget nyer, hátha másnak is hasznos lesz. Fontos, hogy az én monitorom 75 Hz-es, arra írta a beállításokat.
NVIDIA Control Panel-ben a következőket kell beállítani:
- 3D Settings/Manage 3D settings
Global Settings/Vertical sync: On- Display/Set up G-SYNC
Enable G-SYNC, G-SYNC Compatible ✅
Nekem eddig alatt az Enable for full screen mode volt, de most bekapcsoltam windowed-re is, megnézem mi történik. Bár Warzone-t tudom, hogy csak Full Screen-nel szabad használni, BOCW-t fullscreen windowed-ben szoktam.Magában a játékban pedig:
Sync Every Frame (V-Sync): Disabled
Custom Framerate limit: Custom
Ez alatt Advanced-ben mindenhova 73 FPS-t kell megadni.A 75 helyett 73 FPS-t ide is leírom az utókornak:
Úgy olvastam, hogy 75-nél néha kibillen a G-Sync tartomány (ami talán 45-75 Hz), mivel a limiterek nem tökéletesek és ilyenkor törik egyet a kép, viszont ha 73-ra limitálom, akkor viszont mindig a G-Sync tartományban leszek. Nem néztem tovább utána, de google-n érdemes rákeresni annak, akit mélyebben érdekel: "blurbuster gsync".
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest