- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
warzone-nál az "unable to connect" hibára van valami értelmes fix ?
Battlenet fel rak újra, game integrity check update minden meg volt, kb havonta 1x akarok játszani vele, de az is ritkán jön össze. -
Ahaa ez mi fejtsd ki bővebben
Kommentjeid olyanok mint a gyereknek az első szavai megtanulja nem nem.Angol gondolom nem megy mert cikkben irjak skill alapú a rendszer.
Aztán meg biztosan tudom hogy a napi teljesítményt is nezi aztán olyanok közé pakol.
Nyomsz pár nullás kört vagy gyengébb kört berak előbb utóbb bronzos lobbyba ahol normális emberekkel lehet jatszani es nem autobotokkal. ( abbol mar elegem van)
-
geckowize
őstag
válasz
CptAdamica #25594 üzenetére
Es a helit?
-
vendingo
veterán
válasz
CptAdamica #25587 üzenetére
Én m16 és aug fan vagyok, ezt veszem ki elsőnek lodautból. Ha ügyes vagy, akkor 2 kattintás egy ellenfél.
-
BlazR
tag
válasz
Szelep #25590 üzenetére
Borzasztó ez az AUG, tegnap futottam a kör elől, a downtown szélén akartam árkot átszelni, és ahogy írtad : 6 golyó és végem volt (hospital sarkáról). Természetesen az AMAX-ot ami nekem a kedvenc fegyverem az most kapott egy jó kis retardálást válaszolni sem tudok már az aug-ra.
Egyszerűen nem szeretem a a CW-s fegyvereket, de teljesen tolják abban az irányba az WZ-t...
-
shotika
őstag
Fél év kihagyás után ez a fantasztikus játék ismét azzal fogad, hogy kifagyogat mindenféle hibakóddal. Levettem minden beállítást a létező legalacsonyabbra és nem tetszik neki...
Komolyan mondom, ez a játék a programozás szégyene. 150 gb trágya.
-
Szelep
senior tag
válasz
Az AUG jelenleg ennyire op. 2 burst és fekszel. A 2 burstből (6 golyó) elég, ha egy fejre megy és a recoil miatt ha testre lő, elég valószínű, hogy az egyik fejre megy. Mire észreveszed, hogy bekaptad az első burstöt és reagálnál, már talált is a második burst és fekszel. Szóval, ha éppen campelsz és minimálisan tud lőni az illető, szinte biztos, hogy halsz is.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
...hogy jót is mondjak. Egy hete sunyiba csatlakoztam egy kezdő pároshoz, aki kicsit idősebbecske is. De még az nem is számítana, de borzasztó lassú is. Én sem vagyok fiatal, de 6-7 hónapja játszom. Érezhetően könyebb dolgom van. Van lehetőségem megfordulni és befejezni az illetőt ha el kezd lőni. King slayer trió-ba egyedül hoztam a pontok felét, meg ilyen apróságok. Attól függetlenül nincs win-streakünk.
-
Boti80
lelkes újonc
válasz
Igazából annyira nem felfutott a játék hogy sok csaló legyen, Más gondok lesznek itt,vagy egyszerűen csak jók
-
CptAdamica
veterán
válasz
csibe1 #25585 üzenetére
Én nem tudom, hogy ezek mit esznek, de valami kriminálisan sok a csaló, vagy a seggemre tapadó célkereszt. Tegnap egy 1000-res csóka lőtt ki úgy, hogy fullos volt a páncélom és 2 AUG kattintás voltam. Az talán 6 golyó? Gondolom jól bevásárolt a store-ban és bedobta már a kis noobok közé. Ja, én vagyok 130-as, hm, kedves játék.
-
csibe1
addikt
válasz
CptAdamica #25583 üzenetére
"majd azon nyomban átugrik a célkereszt a 10 méterrel arrébb álló társamra."
Ez tutibiztos Erő érzékeny célkereszt volt, már ha a melletted álló egy Jedi volt.
-
pehaa
tag
válasz
CptAdamica #25583 üzenetére
Hány ilyennel találkozok... 1 vagy 2 hp marad. Én még pingre tudnék gondolni...
-
CptAdamica
veterán
Én ma azon csesztem fel magam, hogy bejön a gyerek a tűzoltósághoz, a lépcső tetjén vagyok, hamarabb kezdem lőni és szivacs módjára nyeri el a golyót, végül megöl engem, majd kill cam és a gyereknek konkrétan 1 kibaszott hp-ja maradt. Előtte ledaráltam a társát fele annyi golyóból. Ezt én nem fogom megenni, hogy "véletlen". Tuti van valami mókázás, hogy aki régebben játszott, az nehezebben hal. Ment is az alt+F4.
Előtte egy másik körben a gyerek lelő engem, majd azon nyomban átugrik a célkereszt a 10 méterrel arrébb álló társamra.
-
Dave567
addikt
válasz
BerserkGuts #25570 üzenetére
Ahhaaaa
Semmi köze hozzá. -
csƵ
addikt
Másfél év alatt 3 dolgot nem értek, kérem valaki magyarázza el:
1) hogy mozog valaki legalább kétszer olyan gyorsan sniperrel, mint én SMG-vel?
2) hogy lehet, hogy rendszeresen pisztollyal lőnek le egy tárral 3 embert 20 méterekről közelítés nélkül?
3) amikor fent állsz egy magaslaton és lövöd a másikat, akkor adja be a találatot, amikor már leugrottál onnan. Így lehetetlen lelőni a másikat. Hiába ír 40-50 ms latencyt, ez akkor is legalább 300. -
Boti80
lelkes újonc
válasz
Roland861010 #25571 üzenetére
Az már mellékes ilyenkor
-
Khaosz55
addikt
Nagyon durván vannak csalók. Utolsó kör 4v1 erdős rész. A srác LVL1-es gondolom a sok ban miatt. Mindenkit 1 lövésre teljes takarásból kiszedett. Megvan a videó, report volt. Visszajátszásba az látszik, hogy felemeli a snipert én teljes takarásban vagyok a fák lombozata miatt. 1 lövés down mások kill. Gondolom aimbot.
Katasztrófa ami már itt folyik. Mindenki így járt kb: -
[link] itt szoktam nézegetni hova pakolgatott
-
Dave567
addikt
válasz
Acheron #25553 üzenetére
Ki próbáltam, videó is volt rólam, nyíl egyenesen megy a golyó, alig hord a fegyverem, enemy előttem, és mintha át menne rajta, jó párszor előfordult már.
A spawn is ilyen, néha amikor úgy akarja tökéletesen megy a játék, vaj sima, de amikor 20-30 ms a latency akkor káosz az egész, akad, laggol, 4 métereket ugrálnak az emberek.Nem tudom másnál milyen, de nálam ez a játék, a packet burstről nem is beszélve, ami az elejétől fogva van, 1-2 meccset kivéve...
-
Boti80
lelkes újonc
válasz
Roland861010 #25567 üzenetére
Vagy épp a bemelegítő meccsükön vannak,és egyre jobban benne vannak a játékban .
-
Roland861010
veterán
válasz
BerserkGuts #25566 üzenetére
Ez Cold Warban is meg van és sokszor játék közben is történnek ilyen érdekes dolgok .
Normal mód TDM 10kill 1 dead és hirtelen mindenki sokkal jobban lő majd meghalok 2*3* és megint aratás van.
Olyan mintha ritmust váltanának a játékosok vagy nálam történne valami. -
válasz
Dave567 #25545 üzenetére
? Külön lobbyk vannak jatékos stat alapján bronze silver platinum master stb....
Latható amikor más embercsoport közé kerülsz a hihetetlen killes gyerkőcök végignézed mit csinál minden percben tudja melyik tetőre küldje a fejlövést.
Voltam már drdisrespectel is egy szinten régebben amikor gyakraban játszottam de elég volt inkább nem tolom túl szarabbul jatszok és sokkal élvezetesebb mint amikor ilyen wonderwomen-ek kozt kell szenvedni.
+ neztem streamen drdisrespect +90ms folyamat sokat vart
még szarul toltam a szokásos 30-50ms es hamar berakott játékba
amint nyertem és 10+killjeim lettek atrakott masik lobbyba jöttek a sniper pisták 1 lövés 1 halál 400-500m persze meg mp5 200m hogy lőssz azzal recoil nélkül hagyjuk már esportNa meg eszre vettem nekem is 90+ ms es varnom kell többet ugyan ugy este jatszottam mint szoktam
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Roland861010 #25558 üzenetére
Mi az az YT ?
-
Pro!Petya
addikt
Ennyit a spawn"rendszerről" is...
Egy helyben állva elém élesztette folyamat a szerencsétleneket , konkrétan mozdulnom se kellett csak bal klikk & reload aztán vtol ...
SBMM is mehet oda ahova való mert egy marék lepkefingot sem ér. Úgy balanszol hogy az egyik meccsen vajsima a gameplay, aztán meg berak olyan szerverre hogy a packetburst szinte beleég a monitorba + mellé a magas ping.
Ilyenkor kicsit ezt érzem : [link]
Vicccodtracker mióta mutatja a győztes meccseket is elvesztettnek így random?!
-
MdewC
nagyúr
válasz
KaitouP #25554 üzenetére
Köszönöm!
Kérhetek erről bővebb infót? Hol tudok ilyen accot csinálni?
Az appon találtunk egy platform váltási opciót, az elégséges?
Hol lehet activision accot csinálni?
Bocsa ha noob kérdés de fontos lenne, mert szinte minden fegyó max, vannak gold és obszi skinek, vinnénk tovább, plusz viszket a tenyerünk a nagyobb fps-re.
Előre is köszi!
-
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #25548 üzenetére
Nagyjából egyről beszélünk, többször is kifejtettem már, hogy szerintem messze túlmegy az "erősebb játékosokkal párosít" kategórián. Persze amíg ez hivatalosan ki nem jön valamely szakportálon, addig ez csak egy conspiracy theory lesz itt és máshol is - annak ellenére, hogy nem egyszer láttuk, ahogy meccs közben "táltosodik" meg az ellenfél, lesz gyakorlatilag eltalálhatatlan, és respawnolsz négyszer egymás után egy becampelt játékostárs távcsöve elé. Megugró pingek, célt tévesztő lövések, rosz helyen, rossz irányban történő respawn, van minden, amibe beleszól ez az átok - de ezen kár puffogni, nem fognak rajta változtatni, csak ha egy fejlesztő lesz olyan tökös, hogy borítsa a bilit. Az viszont egyértelmű, hogy mióta a cheater sáskahad nagy része átvonult a BOCW -ra, sokat gyengült az SBMM itt az MW 2019 -ben. Szerintem.
-
MdewC
nagyúr
Srácok!
PS4 userként ha szeretnék átmenni mondjuk Xbox-ra (pl a 120 fps miatt) akkor megtehetem, hogy vhogy átkerüljön oda a teljes accom fegyókkal és skinekkek együtt?
Létezhet ilyen?
Olyan szinten van teke a tököm a hányadék ps4 game play-el, hogy leírni nem bírom.Előre is köszi az infót!
-
csƵ
addikt
Egészen elképesztő, hogy lassan 2 éves a játék, de még mindig irdatlan különbségek vannak a pingben. Lövök rá egy tárat. A killcam-ben pedig csak annyit mutat, hogy egyszer megkarcoltam. Hihetetlen...
-
nyul105
senior tag
Sziasztok,
lehet 1000x ki lett már beszélve a téma, akkor bocsánat.
Vodafone(UPC)-s vagyok, régen a játékban NAT type OPEN volt, most moderate.
Nemrég lett megújítva a szerződésem náluk.Lehet köze ennek ahhoz, hogy most megnéztem, és IPV6-om van? Ha átállíttatom IPV4-re, az megoldhatja ezt?
Köszi. -
Dave567
addikt
válasz
Acheron #25547 üzenetére
erősebb játékosok közé tesz be
Nincs ilyen!!
Még mindig nem azt vezérli az SBMM, az már igen, hogy kicsesszen veled, de semmi köze, és soha nem is volt a játék tudáshoz, nyugodtan utána lehet járni részletesen...
Mint írtam, két netem van, mindkettőn le van tesztelve, át lett nézve minden, packet burst nélkül sikerült végig nyomni egy kört, minden rendben ment, következő körben meg el se akart tűnni, de volt olyan, hogy nem volt, 20-35 latency, és mégis ugrált az egész.
De mikor meg vettem már akkor is ilyen volt, csak jobban átrágtuk páran a dolgokat, és utána néztünk, JÓ NAGY KAMU AZ EGÉSZ... -
Acheron
őstag
Tegnap gondoltam kipróbálok valami újat, és a szokásos Cruise Missile, VTOL, Chopper Gunner killstreak hármast módosítottam, a CM helyett betettem a Jugger -t (korábban még nem éreztem késztetést, hogy kipróbáljam) Mit ad ég, Azhir Cave pályán be is adta, igaz kicsit későn, mert mire átcaplattam a pályán és épp irtani kezdtem az ellent, már vége is lett a meccsnek (veszítettünk
). Ami érdekes volt, hogy amikor a Chopper -t hívtam le, olyan zavarást kaptam, hogy gyakorlatilag irányíthatatlan volt a masina, pl a célkeresztet nem lehetett csak a pálya alsó harmadéban húzgálni, ott is baromi lassan mozgott - szerintem nem is szedtem le vele senkit, pedig jellemzően kaszálni lehet vele. A Juggernél ugyanúgy jött egy zavarás, amikor az ellenfélre kezdtem lőni. Counter UAV -ra gyanakszom - az valóban tud ilyen tüneteket (is) produkálni?
(A földi célpontokra gyakorolt hatását ismerem, de CG -el még sosem tapasztaltam ilyesmit korábban, pedig naponta többször van használatban.)
#25538default.: Ez csak egy kedves gesztus a fejlesztőktől azok felé, akik jó sok pénzt pumpáltak a játékba a mikrotranzakciókon keresztül: amikor kijött a BOCW, az MW2019 identitását is elvették és berakták a Wz alá, hogy az újonnan érkező játékosok nehogy véletlenül ezt is megtalálják, és urambocsá rájöjjenek, hogy semmivel nem rosszabb, mint az új
#25542Boti80: Pedig nem egy nagy csoda, csinál ennél sokkal cifrábbakat is. Ha jó meccseket játszol, agresszívan tekeri fel a nehézségi szintet, és messze nem áll meg annyinál, hogy "csak" erősebb játékosok közé tesz be (pl pepotyogtat a tűzvonalba az ellenfél elé, négy-ötször is, ha kell, máskor ugyanígy eléd pottyantja az ellent háttal, szegénynek esélye sincs kb., stb), bár úgy tűnik, "űber ügyesfickók" nélkül nem sokra megy, sokat csökkent a hatékonysága, mióta sokan átmentek az új részre. Az is érdekes, hogy ahogy kiveszik - beteszik a játékba a legnépszerűbb elemet (Shoot the Ship), úgy jól érezni, hogy az SBMM elgyengül vagy agresszívabbá válik. (csak multiról, azon belül is leginkább HC -ról beszélek, Wz -t nem ismerem, nem jött be)
Btw: A "sima" Core módban mik azok a tűzfegyverek, amik one shot one kill -re képesek pl a shotikon kívül, közepes, vagy nagyobb távon is. Van néhány játékmód a Core -ban (pl most a Rust) ami tetszik, de veszett idegesítő a HC után, hogy 4 -8 lőszer kell mindenkibe, fegyvertől függően (Shipmenten egyszerű, shoti dragon breath -el (esetleg egy bicska) és rush) 725 shoti? Rytec AMR? -
Boti80
lelkes újonc
válasz
BerserkGuts #25543 üzenetére
Persze , itt már több és gyorsabb a váratlan esemény
-
Dave567
addikt
válasz
BerserkGuts #25541 üzenetére
sbmm feljebb sorol
Hova feljebb?????? -
lacy86
addikt
válasz
markknight #25540 üzenetére
F@sza
Azert koszi -
-
Boti80
lelkes újonc
válasz
BerserkGuts #25541 üzenetére
Igen,és nem is értem a jelenséget ...
-
Azt eszre vettetek hogy sbmm feljebb sorol akkor nagyobb ping lesz?
En azt vettem eszre mert főmüsor időben amikor sokan vannak van valasztek akkor nekem nem szokott magas 90+ lenni de most hogy vegre nyertem meg baromi jó ķöreim voltak 10+ kill olyanok közé rakott mar hogy kopni nyeli nem tudtam es nehezebben talalt jatekot sokat vartam.Szoktam nezni drdisrespectet ő is 90ms körül van es sokat var nekem 30-50 kozott szokott es hamar bedob.
-
lacy86
addikt
Kontrolleres kerdes. ( PS )
Azt megtudja nekem valaki mondani, hogy milyen beallitas kell ahhoz, hogy ilyen gyors legyen a mozgas?
[link] -
default.
őstag
Sziasztok!
Megvettem a játékot de sehol, ismétlem sehol nem találom ebben a nyomorék BattleNet alkalmazásban. A Warzone mellett lévő legördülő menüben pedig csak a Warzone-t tudom kiválasztani. Egyébként a Store-ban a MW úgy jelenik meg, mint megvásárolt játék. Kezdi lemarni az agyam a téma, pedig még el sem kezdődött...
Valami tipp esetleg, hogy mi lehet a gond? Supportnak írtam...
Köszönöm, üdv! -
Brash89
csendes tag
válasz
Tsebacsi #25528 üzenetére
Ha a 100-ast akarom megvenni akkor az mint a képen is látszik még 21 szint lenne és 21CP, de folyamat ERROR-t ír. Mert értelem szerűen a teljes áron adná nem 21CP-ért. Annyim meg nincs. Elkezdtem 1 Tierenként megvenni csak azt nem figyeltem, hogy nem 1CP-t vesz le, hanem 100-at. 700CP ment el a 7 szintre, holott csak 7CP-nek kellett volna.
-
Brash89
csendes tag
-
default.
őstag
válasz
BerserkGuts #25524 üzenetére
Köszi szépen az infot!
-
-
default.
őstag
Sziasztok!
Egy ideje gondolkodom, hogy megvegyem-e a játékot, kicsit félek, mert írtátok korábban, hogy "nyugdíjazták" a játékot, meg hogy kezd elmenni Fortnite irányba, szóval érdemes még megvenni szerintetek? Engem a Team Deathmatch fogott meg, amikor a Warzone-ban ki lehetett próbálni, meg a többi multi mód. Ezeket pl. még megtalálom a játékban?
Ja, olvastam valahol, hogy a Cold War kevésbé realisztikus (pl. gyorsabban fut a karakter), meg az amúgy is kevésbé érdekelne..
Előre is köszönök minden építő jellegű választ -
Boti80
lelkes újonc
válasz
BerserkGuts #25515 üzenetére
Csak az a baj a mikro tranzakciókkal milliókat (milliárdokat?)szednek, és semmiben nem segít előbbre senkit.
-
-
geckowize
őstag
Charm-ok (="kulcstartó") és stickerek (=matricák) ha jól emlékszem külön vannak véve BOCW és MW fegyverekre (de amikor nyílik bármelyik kategóriában új, akkor nyilván minden fegyvernél villog a new indicator...), tehát el tudom képzelni, hogy WZ-ben BOCW fegyverre nézted és BOCW-s charm-od nincs még.
Vagy van valami minimum levelje a charm-rakásnak, amit eddig nem figyeltem.
-
dunc
nagyúr
Srácok már kérdeztem, de nme kaptam választ, már jóideje játszom, de a fegyverre nem tudok tenni "játékokat". Ezt mikortól lehet?
-
Jah aha nem most jön az új map frissítés?
-
MdewC
nagyúr
válasz
BerserkGuts #25504 üzenetére
Vmi szerver retek van fix. Meg vmi update is sztem.
-
szerver update van? vmi ilyesmit irt ki aztán kidobott game közbe aztán belépésnél is kiirta
-
Kobe
veterán
Hi
Warzoneban a loadoutok szerkesztesenel futottam be e olyanba, hogy nem enged bizonyos fegyvereket egymas melle tarsitani.
Pl assault rifle + shotgun
Van egy Kilo 141 + "dumdum" shoti buildem
Szerettwm volna csinalni egy AUG + ugyanazt a shoti buildet egy masik slotbaBerakom Augot amelle csak kispisztolyt vagy meleet enged valasztani, shotit nem
De ha a Kilo 141 helyere rakom be a masik buildben az Augot, ott szepen megvannak egymas mellett
Mi lehet a difi? Perkek is ugyanazok pedig....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest