-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz jozefgucci1 #19444 üzenetére
Na de ez kvázi hardveres dolog, lehetetlen blokkolni a játék szintjén, mert a játékon nem módosít semmit. Hasonló kategória mint a Cronus meg hasonló dolgok konzolra. Egyébként ez nem egy akkora egetverő dolog, mert én kézzel kattintgatom, egy elég régi és olcsó egérrel, és elég durva killeket össze lehet vele hozni. Nem érzem hiányát egy autoclickernek.
A FAL-al inkább az van, hogy brutál nagy a sebzése és mellé még elég pontos is. Ami ha én ölök meg mást akkor tök jó, amikor engem hánynak össze vele Warzoneban 2 lövésből akkor meg nyilván idegesítő
Ugyanakkor ezzel sem lenne gond szerintem, ha a többi fegyver ehhez képest nem lenne jóval gyengébb. Pl egy földröl felszedett szürke FAL teljesen ütőképes a legtöbb szituációban, eközben egy zöld M13-ból pedig 1 tárat bele kell lőni valakibe, hogy bármi történjen. Kb addig van értelme amíg pisztollyal jönnek ellened az első pár percben, utána már nem sok haszna van.
(#19449) GhostPetya ezt ugye te magad sem gondoltad komolyan
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest