Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balesz1899
aktív tag
Nem tudom, hogy az eredeti készletek másolatai itt mennyire no go zóna, mindenesetre nem bírtam ki a karácsonyi pihiig, elkezdtem a Marstoyról rendelt Völgyzugolyt. Elvileg vagy JieStar, vagy más neve alatt kiadott készlet, de JieStar elemekkel. Olvastam ezt is-azt is. Doboz nem volt hozzá, szóval lehet bármelyik.
Eddig 6 zacskó van kész a majd' 50-ből, szóval teljes képet még jó soká kapok, eddig mindenesetre nem talalkoztam nagy gonddal. Van 1-2 illesztés, ami dolgozósabb, mint az eredeti Lego, de az illesztések túlnyomórészt szépen passzolnak azonnal. Inkább a nagy elemeket kell több helyen összeigazgatni, de nálam ennyi kényelmetlenség belefér, nem rohanok.
Az összerakásiban 1-1 szín fura volt az elején, de már kezd ráállni a szemem. Plusz leszedtem PDF-ben az eredeti instrukciót, ha valami nem egyértelmű, megnézem abban.
Szóval vannak pontok, amiken érződik, hogy nem eredeti készlet (plusz a kommentek alapján a minifiguráknál lesz 1-2 gebasz, jellemzően a hajakkal), de ennyi pénzért egyelőre túl sok rossz szavam nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Battlefield 6
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest