Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balesz1899
aktív tag
Nem tudom, hogy az eredeti készletek másolatai itt mennyire no go zóna, mindenesetre nem bírtam ki a karácsonyi pihiig, elkezdtem a Marstoyról rendelt Völgyzugolyt. Elvileg vagy JieStar, vagy más neve alatt kiadott készlet, de JieStar elemekkel. Olvastam ezt is-azt is. Doboz nem volt hozzá, szóval lehet bármelyik.
Eddig 6 zacskó van kész a majd' 50-ből, szóval teljes képet még jó soká kapok, eddig mindenesetre nem talalkoztam nagy gonddal. Van 1-2 illesztés, ami dolgozósabb, mint az eredeti Lego, de az illesztések túlnyomórészt szépen passzolnak azonnal. Inkább a nagy elemeket kell több helyen összeigazgatni, de nálam ennyi kényelmetlenség belefér, nem rohanok.
Az összerakásiban 1-1 szín fura volt az elején, de már kezd ráállni a szemem. Plusz leszedtem PDF-ben az eredeti instrukciót, ha valami nem egyértelmű, megnézem abban.
Szóval vannak pontok, amiken érződik, hogy nem eredeti készlet (plusz a kommentek alapján a minifiguráknál lesz 1-2 gebasz, jellemzően a hajakkal), de ennyi pénzért egyelőre túl sok rossz szavam nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest