Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balesz1899

aktív tag

Nem tudom, hogy az eredeti készletek másolatai itt mennyire no go zóna, mindenesetre nem bírtam ki a karácsonyi pihiig, elkezdtem a Marstoyról rendelt Völgyzugolyt. Elvileg vagy JieStar, vagy más neve alatt kiadott készlet, de JieStar elemekkel. Olvastam ezt is-azt is. Doboz nem volt hozzá, szóval lehet bármelyik.
    Eddig 6 zacskó van kész a majd' 50-ből, szóval teljes képet még jó soká kapok, eddig mindenesetre nem talalkoztam nagy gonddal. Van 1-2 illesztés, ami dolgozósabb, mint az eredeti Lego, de az illesztések túlnyomórészt szépen passzolnak azonnal. Inkább a nagy elemeket kell több helyen összeigazgatni, de nálam ennyi kényelmetlenség belefér, nem rohanok.
    Az összerakásiban 1-1 szín fura volt az elején, de már kezd ráállni a szemem. Plusz leszedtem PDF-ben az eredeti instrukciót, ha valami nem egyértelmű, megnézem abban.
    Szóval vannak pontok, amiken érződik, hogy nem eredeti készlet (plusz a kommentek alapján a minifiguráknál lesz 1-2 gebasz, jellemzően a hajakkal), de ennyi pénzért egyelőre túl sok rossz szavam nem lehet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés