Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Kitt közben el is készült. Lancia később, kaptam egy Drive linket, amin van kb 200-300 összerakási útmutató, és nincs mindegyiknek indexképe, szóval mindet meg kell nézni, az kell-e nekem, csak aztán nehogy elmentsem azt a linket

Hát itt most vegyesek az érzéseim.
Az elemek jól tapadnak, bár néha volt olyan érzésem, hogy jobban is mehetne, de szét nem esnek.
Van pár plusz alkatrész, viszont 3db hiányzó lett. Ezért is a kis helikopter a képeken, 3db 1x6-os lapos elem hiányzott, így kedvenc űrhajósom nem fog egy ideig repkedni, onnan pótoltam.
Kettő elemnek kellett volna vagy nyomtatva lennie, vagy matrica, de egyik sem volt. Ez a műszerfalon a két monitor rész, és a váltó környéki gombok. Azért kicsit kár.
Ugye kb 90% fekete, de néha van-1-1 elem, aminél mint ha nem egyforma fekete lenne.
Viszont ami a képeken látszódott, de hittem is meg nem is, az orrán a cucc tud világítani.
Bár kreténül lehet bekapcsolni, le kell venni a szélvédőt, és belül kell egy pöcköt megnyomni, és most még úgy marad, később biztos kopik majd. Az elem ugyan az, mint a LEGO megoldása.
Összességében gyengébbnek érzem, mint a mellette lévő bömbit, de még épp határeset. Itt jobban érezni, hogy kínai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Túraautó topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Léghűtés topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár kreténül lehet bekapcsolni, le kell venni a szélvédőt, és belül kell egy pöcköt megnyomni, és most még úgy marad, később biztos kopik majd. Az elem ugyan az, mint a LEGO megoldása.