Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• draco31

veterán

Kitt közben el is készült. Lancia később, kaptam egy Drive linket, amin van kb 200-300 összerakási útmutató, és nincs mindegyiknek indexképe, szóval mindet meg kell nézni, az kell-e nekem, csak aztán nehogy elmentsem azt a linket :D

Hát itt most vegyesek az érzéseim.
    Az elemek jól tapadnak, bár néha volt olyan érzésem, hogy jobban is mehetne, de szét nem esnek.
    Van pár plusz alkatrész, viszont 3db hiányzó lett. Ezért is a kis helikopter a képeken, 3db 1x6-os lapos elem hiányzott, így kedvenc űrhajósom nem fog egy ideig repkedni, onnan pótoltam.
    Kettő elemnek kellett volna vagy nyomtatva lennie, vagy matrica, de egyik sem volt. Ez a műszerfalon a két monitor rész, és a váltó környéki gombok. Azért kicsit kár.
    Ugye kb 90% fekete, de néha van-1-1 elem, aminél mint ha nem egyforma fekete lenne.
    Viszont ami a képeken látszódott, de hittem is meg nem is, az orrán a cucc tud világítani. :) Bár kreténül lehet bekapcsolni, le kell venni a szélvédőt, és belül kell egy pöcköt megnyomni, és most még úgy marad, később biztos kopik majd. Az elem ugyan az, mint a LEGO megoldása.
    Összességében gyengébbnek érzem, mint a mellette lévő bömbit, de még épp határeset. Itt jobban érezni, hogy kínai.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés