- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Közben nem találom a hsz-em ezzel a szettel, amit építek, lehet valahova máshova írtam és már törölték is
.Szóval a napokban volt egy kis kavarodás, mert az elején egy fő alkatrész hiányzik
.
Temus rendelés de ott csak olyan opció van, hogy visszaküldés. Nem akartam visszaküldeni, csak a hiányt pótolni. FB-n tudtam a írni a temunak, mert a chat robottal is a visszaküldéshez jutottam el...
FB is ide tereltek...Nem adtam fel, Utána néztem, hogy legóból a BL-ről beszerezhető-e.
Persze ott lógott a levegőben, hogy ok, rászánom azt a 2-3 rugót, de mi van, ha utána is lesz hiány?!
Ilyenkor már bizalmatlanabb az ember....Végső 5let, hogy kikerestem legóban mi ennek az alkatrésznek a száma és Brickset-en rákerestem mibe épül be.
Feketében több találat volt.
Köztük az egyik szett meg is van szerencsére. Abból kíműtöttem és folytatom az építést.
A legós beam-nek egyébként sima az oldala (a 7 lyukas) ennek meg ilyen betétezett. Méretre a lyukak stimmelnek szerencsére.Azóta haladok és- kop kop - nincs hiány.
Majd még jelentkezem építési élménnyel...mert van...
Nem tudom ki követte el ezt a szettet. Dobozon K-box szerepel, meg az építési útmutatón is....
Nem néztem utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.
.