Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

Sziasztok.

Nos, eldöntöttem, hogy belevágom a fejszémet az eddigi legnagyobb, és valószínűleg utolsó fába, ennél bonyolultabbat már nem merek bevállalni. Megrendeltem a MouldKing 19015S Volvo FH16-os pneumatikus vontatót. Tréler nélkül, mivel az egyrészt nem tetszik, másrészt nem férne el sehol a polcon. De maga a traktor frankó, és annak még úgy-ahogy tudok helyet szorítani... :)

Néztem róla összerakási és bemutató videókat, és azokban a videókban elmondják, hogy elég sok hibája van ennek a szettnek. Nehéz a fülke, így a pneumatikus rendszer nem bírja megemelni az első felfüggesztést, valamint az első lökhárító alatt szinte semmi hézag nincs, így tükörsima felületen lehet csak működtetni, máshol elakad, stb.

Nos, utánanéztem, és valóban, az eredeti kiadás (19015) tényleg hibásan jelent meg, a pneumatikus felfüggesztés a fülke súlya miatt nem működött megfelelően, és egyéb gondok is adódtak vele. Szerencsére a MouldKing hallgatott a vásárlók visszajelzéseire, és kiadtak egy frissített verziót (19015S), amiben kijavították a pneumatikus rendszert, valamint az egész szettet prémium minőségű, Gobricks elemekre cserélték, és átalakítottak pár részt, ami problémásan működött. Megnőtt az elemszám (4608-ról 4868-ra), és jobban működnek a funkciók. Íme a leírás a változásokról:

"The Mould King 19015S is an updated version of the original 19015 FH16 Pneumatic Tractor, with the "S" indicating a newer release featuring more pieces (around 4868 vs 4608), likely using higher-quality Gobricks, and potentially fixing some of the functional issues like the pneumatic suspension, overall design, and color inconsistencies found in the older version, making the 'S' version a more refined build. The 19015S is the upgraded model of the 19015, offering more parts and better brick quality for a more satisfying building and functional experience."

Szóval, én ezt az új verziót rendeltem meg, eredeti doboz nélkül jön ez is, ahogyan a CaDA Yangwang U9 (Remélem, ebből nem fog hiányozni semmi), az ára pedig 195 USD volt szállítással együtt (65K HUF PayPallal fizetve). 2-3 héten belül megérkezik, de hogy mikor és hogyan lesz összerakva, az még kérdéses... Ahogy néztem, ebben még a levegőcsöveket is nekem kell majd méretre vágni, szóval ez egy új foka lesz a Technic szettek bonyolultságának... :U

Kíváncsi vagyok, megbírkózok-e majd vele. :DDD

Ezután idén még a CaDA Mercedes-AMG3 van tervben, de az majd csak később, jelenleg túl drága, majd ha 80K körül be lehet szerezni, azt is behúzzuk. És ezzel ennyi, utána már mindenképp gépet kell fejlesztenem, remélhetőleg az A.I. lufi hamar kipukkan, és a RAM árak mérséklődnek egy kicsit, mert hogy én nem fogok 200K-t kiadni 32GB DDR5-ös RAM-ért, az tuti...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés