- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Tényleg rákereshettem volna az au3 kiterjesztésre valószínűleg megtaláltam volna, de köszönöm nagyon a segítséget, meg is oldottam a dolgot, kellett javítgatni a forrásban mert a html oldal eltüntette belőle a <> között lévő dolgokat így az egy kicsit megnehezítette, meg akkor már csiszoltam is rajta egy picit de most úgy tűnik működik
-
Headless
őstag
Sziasztok!
Sajnos egy olyan feladat került elém amit nem tudok, vagy csak nagyon lassan tudnék magam megoldani, ezért jöttem ide.
Elnézést a tudatlanságomért, de sajnos nem tudom milyen nyelven készült a forrás kód amit linkelek így megeshet hogy rossz topicba vagyok.Ezen a linken van a forrás kód, viszont a hozzászólásokban van egy kiegészített bővített forráskód. Azt szeretném újra fordítani igazából.
A kérdésem az lenne merre felé induljak el, esetleg tudna-e nekem valaki segíteni a fordításban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- Jövő áprilisban jön a The Super Mario Galaxy mozifilm
- Milyen autót vegyek?
- Hollow Knight és Silksong
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest