Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
válasz
stranger28
üzenetére
Nekem tetszik, nálam elég úri lenne

-
greenity
senior tag
válasz
dabadab
üzenetére
Ma lnko-t meg faktoriálist meg binomiálist számoltunk.
Úgy kezdtük, hogy statikusan adtuk meg az adatokat, és utána mutattam meg a scanf-et, miután már megcsináltuk a programokat.Az a nagyobb gond, hogy a csapat nagy része még nem látott linuxot, így aztán már ezzel is problémák voltak.
Majdnem minden második embernek én lépegettem be cd-vel a mappájába... másodszorra már ment..
De lehet az elején linux gyorstalpalót kéne tartsak.. -
greenity
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem itt kéne kérdeznem, de olyan emberkéknek tartok programozást, akik nem tanultak még ilyet.
A tutorom azt mondta, hogy matematikai problémákat oldjunk meg folyamatábrával, majd kódoljuk le c-ben.
Ha esetleg lenne valami ötletetek, hogy mit lehetne nekik adni, annak nagyon örülnék.LNKO-t, faktoriálist, páros és páratlan függvények kiíratását gondoltam eddig, de nem igazán jut olyan eszembe, amit könnyű szívvel adok nekik, akár csak matekból...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest