Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Miért van erre szükség? Miért nem jó a timer start/stop?
Amúgy szerintem ez kell neked (ha a Timer precizitása túl alacsony): QueryPerformanceCounterAE
-
Jester01
veterán
Ezt most nem nagyon értem. Egyfelől egy időmérőnek nem kell "futnia": az csak annyi, hogy megjegyzed az időpontokat. Másfelől, ahhoz, hogy elindítsd/megállítsd eleve kell valami végrehajtási szálad legyen tehát egy másik szál innentől kezdve fölösleges.
Ettől függetlenül persze lehet szálakat csinálni windowson is, lásd msdn.
-
Úgy tűnik nem.
Ez a GpsEllenoriz(gps) mi, és honnan jön? Mert nem teljesül a feltétel ránézésre
Egyébként egy pár jótanács:
1) A programkódot a "Programkód" gomb megnyomása után másold be, hogy más is el tudja olvasni. A monospace sokat segít... Meg talán az indentáció is megmarad. Ugye indentálsz? Mert ha nem, akkor szokj rá.
2) Instant tarkónlövés, globális változó, amit utána érték szerint átadsz egy függvénynek, amit utána egy másik függvény ír... Legalábbis a bal esetében, a fordulasVolt globális változó értékét így nem fogod módosítani egyátalán... Az int* átadás kiment a divatból?
3) Még mindig nem tudom, a GpsEllenoriz(gps) mit csinál, de szerintem célravezetőbb lenne, ha csak egyszer futtatnád le ciklusonként, és a visszaadott struct példányt hasonlítgatnád a feltételben.
-
-
Ennek működnie kell:
char* line = "25asifh 125 dfis df 25 25 25 dsojg 2525";
const char* pattern = "25";
char* tmp = line;
int count = 0;
do
{
tmp = strstr(tmp,pattern);
if(tmp)
{
char *ch1 = tmp;
char *ch2 = tmp;
ch1--;
ch2 = ch2 + strlen(pattern);
if(((*ch2) == ' ' || (*ch2) == '\0') && (ch1 < line || (*ch1) == ' '))
{
count++;
}
tmp = tmp + strlen(pattern);
}
}while(tmp); -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nintendo Switch 2
- piaggio vespa et4 ( papírok nékül )
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- Ryzen 7 7800X3D + RTX 3080 + DDR5 + NZXT Kraken 280 Prémium, játékra optimalizált gép
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest