Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ArchElf
üzenetére
Jah, csak az a típus .NET könyvtárban érhető el...
shinodas: Használhatsz double -t, akkor közelebb kerül az érték. Sajnos a számítógépes számábrázolásnak vannak ilyen hátulütői, pont ezért lebegőpontos értéknél sosem nézünk egyenlőséget, mindig vmi küszöbértéket vizsgálunk.
Ehh, Jester megint megelőzött...
-
artiny
őstag
válasz
ArchElf
üzenetére
Igen szlovák kommentek...

itt van esetleg aki kiprobalja,egy virtual port
http://www.fabulatech.com/virtual-serial-port-kit-download.html
A baj a progival,hogy nem tudom miért nem fogadja amit küldök. -
Jester01
veterán
válasz
ArchElf
üzenetére
Igen, lehet hogy az egész arról szól, hogy a kolléga elfelejtette kikapcsolni az optimalizációt.
hruodnand: úgy értettem, hogy ha a program működése szempontjából lényegtelen a kezdőérték, akkor a fordítónak nem muszáj nulláznia.
Mellesleg aggresszívabb optimalizáció mellett (linuxon!) az egész ciklus eltűnik a fenébe tömböstül mindenestül - mivel nincs használva. Ellenőrizd az optimalizációs beállításokat.
-
eriktoth
tag
válasz
ArchElf
üzenetére
Lényegiben a faladat több részből áll de a fő dolgok, hogy összeadass,kivonás, osztás, szorzás segítségével kell kiszámítani egy arcsin függvényt és egy logaritmus függvényt, ez a lényeg aztán meg van olyan hogy szakasz kiszámítása, és paraméterekkel kell beadni hogy mit akarsz kiszámolni de az mar más tészta

-
-
-
blaces
tag
Az előző hsz. alapján én is így logikáztam. Áttekinthetően leírtad, most már világos, hogy akkor mit csinál "valójában" az if függvényem.
Ez a 0, 1 igaz, hamis-os kiértékelés magyarázattal (jó ez a szemlélet mód), már tényleg értem, hogy miért így csinálta elsőnek
ezek után szerintem már én is megtudom csinálni, hogy mit csinál az if függvény, vagy leellenőrizni magam. 
-
blaces
tag
Kösz, szóval ha kiértékeli az egyik egyenlőség jelet, akkor már nem foglalkozik a másikkal? (erre nem gondoltam)
és ezért kell így külön kétszer megadni a feltételt... vagyis hogy a változót azt mindig egy reláció jellel kell szerepeltetni? (nem egyszerre kettővel ahogy én csináltam)
/csak egy artimetikai műveleti jelet kaphat, és nem kettőt/
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szóval 0-val kellene dolgoznia.