- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ArchElf #3196 üzenetére
Jah, csak az a típus .NET könyvtárban érhető el...
shinodas: Használhatsz double -t, akkor közelebb kerül az érték. Sajnos a számítógépes számábrázolásnak vannak ilyen hátulütői, pont ezért lebegőpontos értéknél sosem nézünk egyenlőséget, mindig vmi küszöbértéket vizsgálunk.
Ehh, Jester megint megelőzött...
-
artiny
őstag
válasz
ArchElf #3191 üzenetére
Igen szlovák kommentek...
itt van esetleg aki kiprobalja,egy virtual port
http://www.fabulatech.com/virtual-serial-port-kit-download.html
A baj a progival,hogy nem tudom miért nem fogadja amit küldök. -
Jester01
veterán
válasz
ArchElf #3105 üzenetére
Igen, lehet hogy az egész arról szól, hogy a kolléga elfelejtette kikapcsolni az optimalizációt.
hruodnand: úgy értettem, hogy ha a program működése szempontjából lényegtelen a kezdőérték, akkor a fordítónak nem muszáj nulláznia.
Mellesleg aggresszívabb optimalizáció mellett (linuxon!) az egész ciklus eltűnik a fenébe tömböstül mindenestül - mivel nincs használva. Ellenőrizd az optimalizációs beállításokat.
-
eriktoth
tag
válasz
ArchElf #2854 üzenetére
Lényegiben a faladat több részből áll de a fő dolgok, hogy összeadass,kivonás, osztás, szorzás segítségével kell kiszámítani egy arcsin függvényt és egy logaritmus függvényt, ez a lényeg aztán meg van olyan hogy szakasz kiszámítása, és paraméterekkel kell beadni hogy mit akarsz kiszámolni de az mar más tészta
-
-
-
blaces
tag
Az előző hsz. alapján én is így logikáztam. Áttekinthetően leírtad, most már világos, hogy akkor mit csinál "valójában" az if függvényem.
Ez a 0, 1 igaz, hamis-os kiértékelés magyarázattal (jó ez a szemlélet mód), már tényleg értem, hogy miért így csinálta elsőnek
ezek után szerintem már én is megtudom csinálni, hogy mit csinál az if függvény, vagy leellenőrizni magam.
-
blaces
tag
Kösz, szóval ha kiértékeli az egyik egyenlőség jelet, akkor már nem foglalkozik a másikkal? (erre nem gondoltam)
és ezért kell így külön kétszer megadni a feltételt... vagyis hogy a változót azt mindig egy reláció jellel kell szerepeltetni? (nem egyszerre kettővel ahogy én csináltam)
/csak egy artimetikai műveleti jelet kaphat, és nem kettőt/
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest