Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Na megnéztem a "gyakorlatban". Valóban a CodeBlocks befordítja minden hiba nélkül, még csak warning sincs. Persze ez csak azt jelenti, hogy formailag helyes a kód, de tartalmilag nem.
Szerencsére kék halált nem dobott, de a hibajelentés küldése MS-nek, az befigyelt. Amellett, hogy javítod Jester01 kolléga válaszában található feltárt hibákat, azonkívűl gondoskodsz arról is, hogy ha egy program paraméterezve fut, akkor MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZNI KELL A PARAMÉTEREK MEGLÉTÉT!Különben jön a kékhalaál, meg hibajelentés, meg szegmenshatár túllépés, meg még sok sok minden...
Fire.
-
Jester01
veterán
Már majdnem megdícsértelek, hogy milyen ügyesen használod a valgrind-ot.

Az első hiba amit a vg talált, hogy az 57-es sorban nem inicializált változót használsz. Ez konkrétan az strlen(sz) és nyilván azért mert az sz nincs inicializálva. Ráadásul a cikluson belül is csupa szóközzel akarod feltölteni, 0 byteok helyett.
A második az az első folyománya, ha azt javítod, ez is eltűnik.
A harmadik a 37. sorban a main-ben inicializálatlan fej változók miatt van.
A következő a 42. sorban gondolom a fordított while feltétel miatt van.
-
Hali!
Mondjuk az nem ártana ha ilyenkor azt is leírnád, hogy milyen fejlesztőkörnyezetet használsz.
Vagy hibás a környezet, vagy olyan kapcsoló(k) vannak beállítva(compiler. linker, stb), amik ezt az eredményt adják. (pl memória modellek)Fire.
UI: csak átfutottam, kipróbálni most nem tudtam, de nem látok bent olyan hibát, ami miatt ilyen "hiba" állna elő, mármint hogy befordul simán(az viszont gyanús hogy nem is lehet futtatni, majd 15-óra után ki tudom próbálni, még az is lehet, hogy kékhalált fog dobni)

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OTP Bank topic
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest