Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Na megnéztem a "gyakorlatban". Valóban a CodeBlocks befordítja minden hiba nélkül, még csak warning sincs. Persze ez csak azt jelenti, hogy formailag helyes a kód, de tartalmilag nem.
Szerencsére kék halált nem dobott, de a hibajelentés küldése MS-nek, az befigyelt. Amellett, hogy javítod Jester01 kolléga válaszában található feltárt hibákat, azonkívűl gondoskodsz arról is, hogy ha egy program paraméterezve fut, akkor MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZNI KELL A PARAMÉTEREK MEGLÉTÉT!Különben jön a kékhalaál, meg hibajelentés, meg szegmenshatár túllépés, meg még sok sok minden...
Fire.
-
Jester01
veterán
Már majdnem megdícsértelek, hogy milyen ügyesen használod a valgrind-ot.

Az első hiba amit a vg talált, hogy az 57-es sorban nem inicializált változót használsz. Ez konkrétan az strlen(sz) és nyilván azért mert az sz nincs inicializálva. Ráadásul a cikluson belül is csupa szóközzel akarod feltölteni, 0 byteok helyett.
A második az az első folyománya, ha azt javítod, ez is eltűnik.
A harmadik a 37. sorban a main-ben inicializálatlan fej változók miatt van.
A következő a 42. sorban gondolom a fordított while feltétel miatt van.
-
Hali!
Mondjuk az nem ártana ha ilyenkor azt is leírnád, hogy milyen fejlesztőkörnyezetet használsz.
Vagy hibás a környezet, vagy olyan kapcsoló(k) vannak beállítva(compiler. linker, stb), amik ezt az eredményt adják. (pl memória modellek)Fire.
UI: csak átfutottam, kipróbálni most nem tudtam, de nem látok bent olyan hibát, ami miatt ilyen "hiba" állna elő, mármint hogy befordul simán(az viszont gyanús hogy nem is lehet futtatni, majd 15-óra után ki tudom próbálni, még az is lehet, hogy kékhalált fog dobni)

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xbox One 500GB hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest