- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Na megnéztem a "gyakorlatban". Valóban a CodeBlocks befordítja minden hiba nélkül, még csak warning sincs. Persze ez csak azt jelenti, hogy formailag helyes a kód, de tartalmilag nem.
Szerencsére kék halált nem dobott, de a hibajelentés küldése MS-nek, az befigyelt. Amellett, hogy javítod Jester01 kolléga válaszában található feltárt hibákat, azonkívűl gondoskodsz arról is, hogy ha egy program paraméterezve fut, akkor MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZNI KELL A PARAMÉTEREK MEGLÉTÉT!Különben jön a kékhalaál, meg hibajelentés, meg szegmenshatár túllépés, meg még sok sok minden...
Fire.
-
Jester01
veterán
Már majdnem megdícsértelek, hogy milyen ügyesen használod a valgrind-ot.
Az első hiba amit a vg talált, hogy az 57-es sorban nem inicializált változót használsz. Ez konkrétan az strlen(sz) és nyilván azért mert az sz nincs inicializálva. Ráadásul a cikluson belül is csupa szóközzel akarod feltölteni, 0 byteok helyett.
A második az az első folyománya, ha azt javítod, ez is eltűnik.
A harmadik a 37. sorban a main-ben inicializálatlan fej változók miatt van.
A következő a 42. sorban gondolom a fordított while feltétel miatt van.
-
Hali!
Mondjuk az nem ártana ha ilyenkor azt is leírnád, hogy milyen fejlesztőkörnyezetet használsz.
Vagy hibás a környezet, vagy olyan kapcsoló(k) vannak beállítva(compiler. linker, stb), amik ezt az eredményt adják. (pl memória modellek)Fire.
UI: csak átfutottam, kipróbálni most nem tudtam, de nem látok bent olyan hibát, ami miatt ilyen "hiba" állna elő, mármint hogy befordul simán(az viszont gyanús hogy nem is lehet futtatni, majd 15-óra után ki tudom próbálni, még az is lehet, hogy kékhalált fog dobni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged