Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
zsambek
üzenetére
/*
printf("4.Feladat\n");
printf("Kerek egy szoveget:"); gets(szo); // i=4 1<0
for(i=strlen(szo)-1;i>0;i--)
{
for(j=0;j<i;j++)
{
if(szo[j+1]<szo[j])
{
tmb=szo[j+1];
szo[j+1]=szo[j];
szo[j]=tmb;
}
}
}
for(i=0;i<strlen(szo);i++)
printf("%c",szo[i]);*/hibátlanul rendez, igazából a kiíratást csesztem el, %s-el akartam kiíratni a karaktereket nem %c-vel
de van még egy technikai kérdésem, van egy olyan feladat is hogy bekért szóból állapítsam meg hány különböző karakter van, elvileg angol ABC betűire kéne csak gondolnom, arra gondoltam, hogy felveszek egy 26 elemű tömböt for ezt mindig vizsgálja, hogy a szó mondjuk első betűje benne van e, ha nincs akkor beleírja és így tovább, csak ha ezt a tömböt felveszem, tmb[26], és nem rakok bele semmit akkor mi van? akkor is helyesen tudná vizsgálni? vagy fel kéne tölteni valami karakterrel ami biztos nincs benne?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest