- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
superfinest #4288 üzenetére
A C-hez és a Javahoz gyakorlatilag teljesen másmilyen gondolkodás mód szükséges, hiába vannak közös nyelvi elemek. Ahogy már mások is írták, emiatt nem lesz sok előnyöd a C megtanulása után ahhoz képest, aki egyből a Javaval kezd, viszont sok időd elmehet vele és valószínű vért fogsz izzadni. Ráadásul sok a kezdők szemében "hibára" vagy nehézségre a java már vagy tartalmaz valamilyen nyelvi elemet, vagy megoldást, amikkel az általad kitűzött célokat könnyebben és gyorsabban el tudod érni.
-
buherton
őstag
válasz
superfinest #4288 üzenetére
Miért nem kezdesz akkor Java-val? Nem sok hasonlóság van a C és a Java nyelv között se. Ha megtanulod a C-t, akkor a Java-nál újra kell tanulnod még egyszer annyit, de inkább többet, mert teljesen más a paradigma. Bocsi de szerintem teljesen logikátlan, amit csinálsz. Ráadásul olyannal nyelvvel kezded, amire 99% az esély nem kell majd neked.
Én C-t tanultam, mert abban szerettem volna programozni, és abban is kell programoznom a munkahelyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest