- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
shinodas #3318 üzenetére
Egyrészt az fv meghívásakor a visszatérési értéket semmilyen változónak nem adod értékül, másrészt a 2 return nem tud végrehajtódni, ugyanis már első után befejeződik a függvény. Jelen esetben a függvényednek void-nak kéne lennie, és nem kell a végére return.
Egyébként a problémádra itt #4 JackOfAllTrades hsz-e mutat egy pl-t, erre a megoldásra céloztam fentebb.
Korábban a pointerekről írtam ide egy hosszabb hsz-t, igaz a paraméter átadás nem volt része, keresővel sztem hamar megtalálod.
Egyébként könyvből tanulsz, netes cikkből, vagy megpróbálsz rájönni hogy mennek a dolgok? Az idők folyamán elég sok könyv, jegyzet, példatár lett itt linkelve érdemes őket megnézni.
szerk: és még lassú is vagyok.
-
Jester01
veterán
válasz
shinodas #3318 üzenetére
A két return-nek nincs értelme.
A *magan_p++; pedig nem az értéket növeli, hanem a pointert. Helyesen (*magan_p)++; MOD: illetve a talán olvashatóbb *magan_p += 1; forma. Nyilván ugyanez vonatkozik a massal_p-re is.Érdemes a fordító figyelmeztető üzeneteit bekapcsolni és átgondolni. Jelen esetben például:
t.c: In function 'massal_magan':
t.c:86: warning: value computed is not used
t.c:89: warning: value computed is not used
t.c:96: warning: will never be executedJa egyébként nem minden mássalhangzó ami nem magánhangzó (például a szóköz, számok, írásjelek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest