Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
kovisoft
üzenetére
Hirtelen nem fogtam fel a kódot és azt hittem ez két külön megoldás. Igen, egyébként pont így van. Annyit tennék hozzá, óvatosan azzal, hogy “nem fog hivatkozni rá senki”
.Nem is olyan régen találtam egy elég nagy program részt ahol tömegével voltak ilyen már nem érvényes memóriára való hivatkozások. Megpróbáltam kijavítani, de csak több ilyen hibába futottam. Inkább gyorsan dobtam a módosításom és fütyürészve tovább álltam, mintha mi sem történt volna. Soha nem csináltam még ilyet, de az a katyvasz hetekre magával rántott volna. Köszöni szépen azóta is “jól” van.
Egy másik sztori. Kernel spaceben ügyködtek a “kompetens” kollegák. Egy függvény lokálban létrehozott egy struct-t, ami aztán meg is szűnt. Aztán jött egy másik függvény, ami szintén létrehozta a saját structját. Aztán jöttem én. Teljesen más helyen javítottam egy bugot, amire elkezdett a kernel pánikolni. Kiderült hogy a másik függvény structja a előző struct értékeit olvasta ki a stackről és a módosításom csúsztatott annyit a stacken, hogy pont ne passzoljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq Pro 16 (4K) rajzmonitor teljes szett + Parblo állvány + Rajzkesztyű Újszerű állapotba
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.