Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
válasz
kovisoft
üzenetére
Megnézem, de ennél a résznél kezdem elveszteni már a fonalat
Pluralsight-on csinálom a C képzéseket, pont azt monta az oktató ennél a résznél, hogy ez a legegyszerűbb módja mert egyszerű utána felszabadítani a memóriát, és ugyan úgy lehet hivatkozni egy elemet, ahogy statikus 2D tömbnél. Neten- YT-n mindenhol a for ciklussal feltöltögetős verziót láttam, azért örültem meg ennek, de hát nem megy.Amit írtál azt hogy kell elépzelni, nem teljesen értem. Egy sort ki tudok választani egy pointerre és egy elemet egy indexel?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pluralsight-on csinálom a C képzéseket, pont azt monta az oktató ennél a résznél, hogy ez a legegyszerűbb módja mert egyszerű utána felszabadítani a memóriát, és ugyan úgy lehet hivatkozni egy elemet, ahogy statikus 2D tömbnél. Neten- YT-n mindenhol a for ciklussal feltöltögetős verziót láttam, azért örültem meg ennek, de hát nem megy.