Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nantucket
tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ne érts félre én nem azt mondtam, hogy nem jó dolog ha vki vágja a matekot, de szerintem nem az kell ahhoz hogy jó programozó legyen vki. Szerintem a programozói állások kb fél százalékához, de inkább még kevesebbhez kell igazi matek tudás.
Az hogy úgy írtam a programjaimat, hogy nem kellet hozzá matek az nem azt jelenti, hogy nincs bennük egyáltalán, hanem azt hogy nem én írtam meg őket (valószínűleg nem is tudtam volna, de biztosan nem olyan minősgben, mint ahogy mások tették), én csak használtam mások könyvtárait. És itt most nem ilyen <1000 soros hello word-ökről beszélek.
Modellezés alatt az adott probléma modellezését, dekomponoálását értem, azaz hogy hogyan alakítod ki az osztályhierarchiádat, ha valaki erre igazán ráérez és olyan megondolt formában alakítja a program struktúráját, hogy kinézetre a dolog hasonlít mondjuk a java api-hoz vagy a dotnet base classhoz (és itt végtelen számú példát lehetne felhozni), és ha leültet bárkit elé, kezébe nyom egy doksit, akkor az gond nélkül átlátja hogy mi miért van, szerintem az az igazi programozó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest