- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Gyuri16 #1977 üzenetére
Alapvetően szerintem mindannyian egyetértünk.
A legjobb egyébként az, ha az ember rengeteget gyakorol egyedül.
Én pl. C++-t prog2-ből akkor kezdtem el megérteni, amikor készítettem a szoftver laborból feladott házimat, amivel extra sokat szarakodtam, hogy a lehető legszebb legyen, szerencsére az ellenőrzésnél a laborvezető srácnak nagyon tetszett a megoldásom, azt mondta, ennél szebben nem igazán lehetett volna megoldani.
Az előadás, a gyakorlatok és a labor is önmagában kevés lett volna, mert tök más, amikor valaki elmagyarázza, hogy mit kell csinálni, és mivel lehet szopni, mintha te magad szívsz annyit egy feladattal, hogy attól már önmagában a fejedbe verődik a megoldás módja.
De ezt nálunk az előadó hangsúlyozta is, hogy rengeteget gyakoroljunk, különben nem fog menni, hiába járunk be szorgalmasan előadásokra.A tárgyra visszatérve a lényeg egyébként az, hogy a papíron programozáshoz felesleges foglalkozni az include-olásokkal és a csodás hibaüzenetekkel - nálunk pl. prog2-n kifejezetten kihangsúlyozta az előadó, hogy ne szarakodjunk a ZH-n az include-olgatásokkal meg a using namespace-ekkel, mert azt úgysem fogják értékelni, senkit sem érdekel, hogy oda tudok írni minden program elejére két-három mindenképp szükséges sort.
(#1976) Karma: pedig szerintem Szebi előadásai eléggé gyakorlatiasak és érthetőek voltak, nekem kifejezetten tetszettek az órái meg a stílusa. Az volt az egyetlen olyan előadássorozat ebben a félévben (a gyakorlatokon, laborokon kívül), aminél minden órán ott voltam, mert tényleg érdekelt, és követhetőnek tartottam. Sok olyan előadás volt, amire egyszerűen sajnáltam az időt. Viszont Szebinél elég sokat tanultam, főleg az jött be, hogy nem teljesen elszállt idióta programokat vettünk, hanem gyakorlatban is bármikor előforduló programrészleteket beszéltünk meg (az elméleti anyagon túl), hogy mit miért, hogyan kell csinálni.
Azon jót szakadtam, amikor mondta: "a szünet előtt csak egyetlen nagy kérdést szeretnék Önöknek feltenni. Megtalálja-e az egér a sajtot?".(ennek az ea-nak a végefelé - backtrack algoritmusok)
Egyébként nekem egyetem előtt közöm nem volt a programozáshoz, mégis itt szedtem össze a tudás nagy részét, persze tudom, hogy még mindig nem tudok semmit az egészről. Persze az sokat segített, hogy rengeteget gyakoroltam magamtól, meg weblapfejlesztés közben is elég sok programozási kérdés merül fel más nyelveknél, így abból is lehet építkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged