Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Gyuri16
üzenetére
A névvel kapcsolatban igazad van, dehát a feladat megvalósítása szempontjából kb. az volt az, amit a legjobban lesz@rtam.
Amúgy sem gondolkodtam olyan túl sokat a feladat megoldásán, nem épp ezen kell leakadni. 
"viszont foloslegesen mesz vegig az osszes oszton"
Már miért mennék végig az összes osztón?
A for ciklusból szerintem nem vettél észre egy részletet:
(i<max && divider<2)
(A zárójelezés szándékos, bár nem lenne kötelező, hogy jobban látható legyen, hogy összetartozik.)
Tehát eleve ha már divider mondjuk elérte a 2-t, akkor nem is fut tovább a ciklus.
Azért nem tértem vissza egyből már a for ciklusból, mert utána lehet, hogy akar további műveleteket végezni, vagy mittudomén, kiírni valami üzenetet, akkor legyen szabadon bővíthető, könnyebben átalakítható. Legfeljebb abban az esetben csak kiírja, hogy prím vagy sem, aztán végzi tovább a dolgát, ahogy akarja.
Ezek fényében nem nagyon értem a kritikát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Micro Four Thirds
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Amúgy sem gondolkodtam olyan túl sokat a feladat megoldásán, nem épp ezen kell leakadni.