Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
igazad van, megzavartak a kommentek

Azért nem tértem vissza egyből már a for ciklusból, mert utána lehet, hogy akar további műveleteket végezni, vagy mittudomén, kiírni valami üzenetet, akkor legyen szabadon bővíthető, könnyebben átalakítható.
egy szo: KISS
annak a fuggvenynek az a dolga hogy megmondja prim-e vagy nem. lehet nekem mas a velemenyem a fuggvenyek tervezeserol (es nem feltetlenul jo), ezert irtam csakMár kezdem bánni, hogy megcsináltam a programot a srác helyett.
sorry, nem ezt akartam elerni.
szerintem egy ilyen forumon van helye errol beszelni, hiszen van itt jopar szakember, akiknek a velemenyere adok -
shev7
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
teny, hogy feleslegesen nem fut a ciklusod de a divider valtozo behozasa a kepbe csak feleslegesen bonyolitja az algoritmust, es rontja az olvashatosagot, (nekem legalabbis beletelt par percbe mig felfogtam, hogy mi van, es miert is mukodik jol) Ha valami uzenetet akar kiirni, ahhoz nem kell ez a varazslas, megy az a return elott is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GTA VI
- Xbox Series X|S
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

annak a fuggvenynek az a dolga hogy megmondja prim-e vagy nem. lehet nekem mas a velemenyem a fuggvenyek tervezeserol (es nem feltetlenul jo), ezert irtam csak