- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Sk8erPeter #1663 üzenetére
igazad van, megzavartak a kommentek
Azért nem tértem vissza egyből már a for ciklusból, mert utána lehet, hogy akar további műveleteket végezni, vagy mittudomén, kiírni valami üzenetet, akkor legyen szabadon bővíthető, könnyebben átalakítható.
egy szo: KISSannak a fuggvenynek az a dolga hogy megmondja prim-e vagy nem. lehet nekem mas a velemenyem a fuggvenyek tervezeserol (es nem feltetlenul jo), ezert irtam csak
Már kezdem bánni, hogy megcsináltam a programot a srác helyett.
sorry, nem ezt akartam elerni.
szerintem egy ilyen forumon van helye errol beszelni, hiszen van itt jopar szakember, akiknek a velemenyere adok -
shev7
veterán
válasz
Sk8erPeter #1663 üzenetére
teny, hogy feleslegesen nem fut a ciklusod de a divider valtozo behozasa a kepbe csak feleslegesen bonyolitja az algoritmust, es rontja az olvashatosagot, (nekem legalabbis beletelt par percbe mig felfogtam, hogy mi van, es miert is mukodik jol) Ha valami uzenetet akar kiirni, ahhoz nem kell ez a varazslas, megy az a return elott is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa Competizione
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest