- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
igazad van, megzavartak a kommentek

Azért nem tértem vissza egyből már a for ciklusból, mert utána lehet, hogy akar további műveleteket végezni, vagy mittudomén, kiírni valami üzenetet, akkor legyen szabadon bővíthető, könnyebben átalakítható.
egy szo: KISS
annak a fuggvenynek az a dolga hogy megmondja prim-e vagy nem. lehet nekem mas a velemenyem a fuggvenyek tervezeserol (es nem feltetlenul jo), ezert irtam csakMár kezdem bánni, hogy megcsináltam a programot a srác helyett.
sorry, nem ezt akartam elerni.
szerintem egy ilyen forumon van helye errol beszelni, hiszen van itt jopar szakember, akiknek a velemenyere adok -
shev7
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
teny, hogy feleslegesen nem fut a ciklusod de a divider valtozo behozasa a kepbe csak feleslegesen bonyolitja az algoritmust, es rontja az olvashatosagot, (nekem legalabbis beletelt par percbe mig felfogtam, hogy mi van, es miert is mukodik jol) Ha valami uzenetet akar kiirni, ahhoz nem kell ez a varazslas, megy az a return elott is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

annak a fuggvenynek az a dolga hogy megmondja prim-e vagy nem. lehet nekem mas a velemenyem a fuggvenyek tervezeserol (es nem feltetlenul jo), ezert irtam csak