- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Sk8erPeter #1663 üzenetére
igazad van, megzavartak a kommentek
Azért nem tértem vissza egyből már a for ciklusból, mert utána lehet, hogy akar további műveleteket végezni, vagy mittudomén, kiírni valami üzenetet, akkor legyen szabadon bővíthető, könnyebben átalakítható.
egy szo: KISSannak a fuggvenynek az a dolga hogy megmondja prim-e vagy nem. lehet nekem mas a velemenyem a fuggvenyek tervezeserol (es nem feltetlenul jo), ezert irtam csak
Már kezdem bánni, hogy megcsináltam a programot a srác helyett.
sorry, nem ezt akartam elerni.
szerintem egy ilyen forumon van helye errol beszelni, hiszen van itt jopar szakember, akiknek a velemenyere adok -
shev7
veterán
válasz
Sk8erPeter #1663 üzenetére
teny, hogy feleslegesen nem fut a ciklusod de a divider valtozo behozasa a kepbe csak feleslegesen bonyolitja az algoritmust, es rontja az olvashatosagot, (nekem legalabbis beletelt par percbe mig felfogtam, hogy mi van, es miert is mukodik jol) Ha valami uzenetet akar kiirni, ahhoz nem kell ez a varazslas, megy az a return elott is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest