Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Sziasztok.
Nem tudom ki hallott már a SE és Siemens telefonokon futtatható elfekről. Ezek apró kis programok, amelyek közvetlenül a hardverrel kommunikálnak, tehát elég gyorsan tudnak futni.
Viszont elég kevés elfnek nyilvános a forráskódja, és ennek hiányában nem igazán lehet belenyúlni, gondolok itt a lefordítást más nyelvre. Valamilyen szinten hex editorral ugye át lehet írni a karaktereket benne, de az nem az igazi. Ha jól tudom ezek C-ben vannak írva, tehát remélem jó helyen érdeklődök. Mégpedig afelől, hogy létezik-e olyan program, ami képes visszafejteni a kész, futtatható programot forráskódra. Mellékelek pár elfet (meg 1-2 forráskódot is, amihez nyilvános), csakhogy tudjátok miről beszélek.
[link]
Tudom, hogy az lenne a legegyszerűbb, hogy megkeresném a készítőket és elkérném a kódot, de ez sajnos nem járható út, mivel orosz barátaink nem szívesen adják azt ki.
Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot és foglalkozik velem.
üdv,
batonyo
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest