- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Sziasztok.
Nem tudom ki hallott már a SE és Siemens telefonokon futtatható elfekről. Ezek apró kis programok, amelyek közvetlenül a hardverrel kommunikálnak, tehát elég gyorsan tudnak futni.
Viszont elég kevés elfnek nyilvános a forráskódja, és ennek hiányában nem igazán lehet belenyúlni, gondolok itt a lefordítást más nyelvre. Valamilyen szinten hex editorral ugye át lehet írni a karaktereket benne, de az nem az igazi. Ha jól tudom ezek C-ben vannak írva, tehát remélem jó helyen érdeklődök. Mégpedig afelől, hogy létezik-e olyan program, ami képes visszafejteni a kész, futtatható programot forráskódra. Mellékelek pár elfet (meg 1-2 forráskódot is, amihez nyilvános), csakhogy tudjátok miről beszélek.
[link]
Tudom, hogy az lenne a legegyszerűbb, hogy megkeresném a készítőket és elkérném a kódot, de ez sajnos nem járható út, mivel orosz barátaink nem szívesen adják azt ki.
Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot és foglalkozik velem.
üdv,
batonyo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest