- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #1785 üzenetére
Ha taroltat hivnak meg azzal mit ernenek el, akkor ugyanugy meg kell irni moge az sql-t, mintha kihagynak az entity framework, ennek a megoldasnak az elonye valahogy nem jott at.
Nem hasznaltam meg C#-ot, teny, szoval nem tudom milyen, csak az eddigi microsoft tapasztalatok beszeltek belolem, neked legyen igazad s csalodjak kellemeset benne, majd egyszer.
A C++szal kapcsolatos ambícióidat ne dobd a kukába.
Itt lehet valamit felreerthetoen fogalmaztam, mert semmi ilyenre nem gondoltam, epp azt mondtam, hogy ha most ezt kezdtem el, akkor nem akarok csapongani mas nyelvek iranyaba, hanem atragom magam rajta, mivel igyis-ugyis kelleni fog.Off kerdes, szerintetek egy nyelve erdemes specializalodni s azt vagni minel jobban vagy tobb nyelvet ismerni feluletesen?
Olyan szempontbol nezve, hogy melyik modszerrel lehet hamarabb melot talalni, melyikkel lehet biztosabb labbal allni a munkaero piacon s melyikkel lehet jobban keresni?
En a szaktudasra tippelnek, mivel jo szakemberbol keves van, feluletes tudassal viszont sokan rendelkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Apple Watch 7 45mm
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest