Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt egy beadandó feladatom, aminek tegnap este járt le a határideje. Nem sikerült elérnem a 100 pontból 50-et, és buktam a tárgyat. 40 pont volt a legjobb eredmény. Nagyon kiváncsi vagyok a helyes (vagy legalább helyesebb) megoldásra, szeretném megérteni ezt az algoritmust, illetve a jövőben ha újra felveszem ezt a tárgyat akkor sokat segítene.
Ez volt a feladat, mohó algoritmussal kellett megoldani:

3 féle megoldás született (mgoogyi és kobe24 fórumtársunk segített benne rengeteget):
27 / 100 pontos: pastebin

Ez a futási hiba, megszakítási kód 11 a sulis oldal leírása szerint: illegális memória hivatkozás.33 / 100 pontos: pastebin

40 / 100 pontos: pastebin

A suliban csak 1 órát foglalkoztunk ezzel, egy nagyon egyszerű feladatot oldottunk meg, ami így nézett ki: pastebin mohó gyak
Illetve egy minta kódot találtam még, ami ilyen: mohó mintafeladat
Az N max értéke 1 millió lehet, ezért pl a 2. és 3. kódnál amit belinkeltem túllépi az időlimitet, pedig valószínűleg helyes lenne az output.
Hogyan lehetne megoldani?

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- EA Sports WRC '23
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HBO Max
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4043
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi