- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
dobragab #3266 üzenetére
VS használható mingw-gcc-vel. Próbáld ki a VisualGDB-t. 30 napos teljes értékű próba verzió, utána fizetős (nem túl drága). Vannak még hibái, de egész jó. Az MSVC-nél én is találtam olyat amit le kellett volna fordítania, de mégsem tette (ezeket itt meg is tárgyaltuk). Amit "többet" tud mint a szabvány (microsoft extensions), arra adhat warning-ot, vagy hibát, vagy semmit (beállítható). Ilyen pl., hogy temporális értéket megenged nem const lvalue referenciához kötni (szabvány szerint csak const lvalue vagy rvalue referenciához lenne köthető).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Asztali PC , R7 5700G , RTX 4060 , 32GB DDR4 , 1TB NVME
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- INTEL NUC (Celeron J3455 4 mag 4 szál, 8GB DDR3, 256GB SSD) 29.990Ft
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest