- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
czibik
csendes tag
Szerintem az egész játéklban a legkirályabb a China Nuke general meg az USA Air force. A Superweaponnak csak a védelme jó, az viszont ha jól ki van építve, akkor szinte áttörhetetlen. Én úgy szoktam megcsinálni a védelmet, hogy rakok EMP-s patriotokat, meg Avengereket(ezek kilövik a rakétákat), Tomahawkokat és mesterlövészeket. Ha ez nekem megvan, akkor a bázisom közelébe sem érnek az ellenfelek. Single playerben...LANon szoktunk játszani, de ott mindig elkenik a szánkat.
Az az érdekes, hogy mikor nekünk még barakkunk sincs, akkor az egyik játékosnak már megvan az atom
Most azon dolgozom, hogy tudnék egy olyan ütőképes sereget összeállítani, ami támadni és védekezni is jó. De mire én azt kitalálom, hogy hogyan kéne megcsinálni, már a C&C generals 15-el fog mindenki játszani 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az az érdekes, hogy mikor nekünk még barakkunk sincs, akkor az egyik játékosnak már megvan az atom