Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, olyan jól sikerült belehúzni, hogy nyomtunk egy try-dive-ot
12m-re vittek le minket, elképesztő élmény volt, a gyerkőc is nagyon élvezte, és irtó ügyes volt. Egyébként nem én beszéltem rá, ő akarta, nagyon büszke vagyok rá. Csomót olvastam a búvárkodás fiatalabb szervezetekre gyakorolt hatásáról, elérhető már egy komolyabb tanulmány is a témában. Ez is, is ugye a PADI is azt mondja, hogy 10 évesen már teljesen oké a dolog (nyilván a megfelelő limitációkkal). Ha mégis van bárkinek tanácsa, tapasztalata gyerekek kapcsán, akkor szívesen veszem.Összeségében mindkettőnkben dolgozik a vezérhangya, jó lenne továbblépni, tanfolyamot+vizsgát csinálni (neki nyilván csak Juniort). Szerintetek van értelme még az idén nekiállni itthon? Figyelembe véve, hogy suli+munka miatt nem hinném, hogy jövő tavasznál előbb eljutunk bármilyen tengerpartra, viszont hazai tanfolyamokra, gyakorlásra lenne idő, amíg nem lesz túl hideg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
12m-re vittek le minket, elképesztő élmény volt, a gyerkőc is nagyon élvezte, és irtó ügyes volt. Egyébként nem én beszéltem rá, ő akarta, nagyon büszke vagyok rá. Csomót olvastam a búvárkodás fiatalabb szervezetekre gyakorolt hatásáról, elérhető már egy komolyabb tanulmány is a témában. Ez is, is ugye a PADI is azt mondja, hogy 10 évesen már teljesen oké a dolog (nyilván a megfelelő limitációkkal). Ha mégis van bárkinek tanácsa, tapasztalata gyerekek kapcsán, akkor szívesen veszem.