Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ladybug

őstag

válasz ladybug #180 üzenetére

2 után aludt el a nyavalymanó. 3/4 3-kor felébresztettem, mert ugye megyünk fagyizni, ha alszik. És 4 körül meg ígérte magát az ács.
    Borka viszont iszonyat nyűgösen ébredt, kb 10 percet nyafogott, bőgött. Akkor mondom maradjunk itthon. De erre ő sokszor bocsánatot kért, meg ne haragudjak rá. Persze, hogy megbocsájtok, mert úgysem tudok sokáig haragudni rá.
    A fagyi finom volt, és jólesett. Aztán bevásároltunk a boltban még, és irány haza. Útközben megálltunk a játszótérnél, volt idő egy kis játékra.

A megígért 1/4 5 helyett fél 5 után érkezett meg az ács. Megmutattuk neki a tetőt, és eléggé új dolgokat mondott. Le kell az egész tetőt bontani, új tetőléceket rakni, új cserepeket. Huh, így bizony nagyobb összeggel kell számolnunk, és ugye így nagyobb volumenű munka is lenne. Készít egy költéségvetést, és még jövő hét szerdán eljön egy megbeszélésre. Addig átgondolja a lehetőségeket, hogy ne csak a levegőbe beszéljen.
    Kicsit megijedtem most, de meg tudjuk csinálni. Bízom magunkban.

Szegény Kedvesemre rátelefonáltam fél 7-kor, hogy mikor ér már haza a munkából, de megnyugtatott, hogy mindjárt indul. 7-re hazaért, én pedig finom vacsorával vártam. Ennyit igazán megérdemel.
    Füdés után Borka mesét nézett, Réka pedig egy gyors szopizás után elaludt a nagyágyon.
    1/4 10 -re Borcsi is ágyba került.

Réka nem akar fordulni. Nem is strapálja ezzel magát. Néha elnéz egyik-másik irányba, és kicsit eldől, de fordulni nem akar. bezzeg ülni. 7-8x is felhúzza magát félfekvésből, és majdnem felül.

[kép]

[kép]

Aktív témák