Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Nagyon borús reggelre ébredtünk. Úgy szakadt az eső, mintha dézsából öntenék. Kb délután 1-ig esett is megállás nélkül. Semmi kedvem nem volt kimozdulni, de Clarissahoz kellett mennem. Ma a bádogost vittem el hozzá. Megbeszéltünk mindent, egy óra alatt végeztünk is. 11-re itthon voltunk Rékussal, és kényelmesen befejeztem az ebédet.

Réka éjjel többször is felébredt. Kakilnia kellett, vakarózott, és minden baja volt. Amit tudtam, segítettem rajta, de egy jó darabig nyugtalanul aludt. Reggelre nagyon náthás lett.

Spriccelek az orrába orrsprayt, adok neki lándzsás útifüvet, kap C vitamint - bár ezt már egy ideje, és fenistil cseppett a viszketésre, mellette pedig időközönként kiszívom az orrát a porszívóval. Nagyon utálja, de sokat segít neki, és erre ő is rájött. Kicsit étvágytalanabb lett, de sokat iszik, és most ez a fontos.

Délután pedig elmentünk Zalaegerszegre, mert eladtunk egy videókártyahűtőt, és mert Kedvesem már régóta szeretett volna venni a lányoknak a gépükhöz egy hangfalszettet. Nagyon jó áron találtunk is egy kis aranyosat, ami még jól is szól.
    Ez az.
    Hazaérve szinte azonnal össze is szerelte Párom, a lányok pedig táncikáltak a zenére. :)

Aktív témák