- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Nagyon borús reggelre ébredtünk. Úgy szakadt az eső, mintha dézsából öntenék. Kb délután 1-ig esett is megállás nélkül. Semmi kedvem nem volt kimozdulni, de Clarissahoz kellett mennem. Ma a bádogost vittem el hozzá. Megbeszéltünk mindent, egy óra alatt végeztünk is. 11-re itthon voltunk Rékussal, és kényelmesen befejeztem az ebédet.
Réka éjjel többször is felébredt. Kakilnia kellett, vakarózott, és minden baja volt. Amit tudtam, segítettem rajta, de egy jó darabig nyugtalanul aludt. Reggelre nagyon náthás lett.
Spriccelek az orrába orrsprayt, adok neki lándzsás útifüvet, kap C vitamint - bár ezt már egy ideje, és fenistil cseppett a viszketésre, mellette pedig időközönként kiszívom az orrát a porszívóval. Nagyon utálja, de sokat segít neki, és erre ő is rájött. Kicsit étvágytalanabb lett, de sokat iszik, és most ez a fontos.
Délután pedig elmentünk Zalaegerszegre, mert eladtunk egy videókártyahűtőt, és mert Kedvesem már régóta szeretett volna venni a lányoknak a gépükhöz egy hangfalszettet. Nagyon jó áron találtunk is egy kis aranyosat, ami még jól is szól.
Ez az.
Hazaérve szinte azonnal össze is szerelte Párom, a lányok pedig táncikáltak a zenére.
Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest