- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Borka szívem nagyon ki van készülve lelkileg. Itthon is észrevettem már, de biztos voltam benne, hogy nem családi jellegű a probléma, csak ugye itthon jön ki rajta igazán. Ma aztán kiborult a bili.
Az oviban van gond. Az idei évben nagyon sokan vannak a csoportban - 31 gyerek, köztük 4 új, aki idén csatlakozott a csoporthoz. Szóval a kb 30 nm-es teremben ennyien vannak. Őrült sok. Kevés a hely játszani, együtt lenni a barátoknak, és emiatt feszült, ideges lesz a többség. Megy a gúnyolódás, a piszkálás, a cikizés. Mindenki mindenkit. Borka pedig ezt nehezen viseli, és sajnos verekedéssel akar visszavágni.
És ma miért is ne, nem azt kapták el, akinek járt a szája már jó ideje, hanem azt, aki verekedett. A másik csak ejnye-bejnyét kapott, míg Borcsit megbüntették. Ezzel pedig elég nagy lelki traumát okoztak neki.
Sajnos ez ellen a helyzet ellen nem tudunk tenni. Próbáltam ma többféleképpen is elmagyarázni neki, hogy ignorálja őket. Tudja ő, mert látom rajta, hogy érti mit mondok, de sajnos nehezen kontrollálja a dühét. Ezzel pedig neki kell megbírkóznia, én csak segíteni tudok benne.
A helyzetet egyébként az alábbi monológ tökéletesen jellemzi:
(Borka fekszik ágyban, karjaiban imádott Morzsi plüsskutya)
- Morzsi, holnap eljössz velem, és megmondom az óvónéninek, hogy nem megyek többet oviba. Én ott nem érzem jól magam. .....
- De tudod, mit? Inkább te mondd meg az óvónéninek, hogy nem akarok többe oviba menni. Jó?Arany kincsem. A szívem szakad meg érte. Sírtam én is vele együtt. Ilyen már rég volt.
Nekem viszont sikerült ismét letudnom egy hospitálást. Szerencsére az anyag, amivel előre dolgoztam jónak bizonyult, és elfogadták a védőnők. Együtt pedig kiokoskodtuk a hiányzó részeket. Kipipálva. Ez is kész.
[ Módosította: parandroid ]
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest