Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Úgy gondolkodtam, hogy ma időben le kellene feküdni. De mivel képtelen vagyok (vagyunk) a sorozat nélkül lefeküdni, így komprommisszumként azt találtam ki, hogy kettő epizód, és aztán alvás. Hm...majd meglátjuk, de az biztos, hogy még ma szeretnék ágyba kerülni, mert már kezdek nagyon kimerült lenni a nem alvástól.
Délelőtt takarítás, aztán nagy sétával egybekötött rövid vásárlás. Közben beszélgetés ismerősökkel, kutyázás ésatöbbi. Eh, errre csak ilyenkor GYED alatt van ideje egy anyának, úgyhogy gyorsan ki is használom még ezt a 4 hónapot, hogy utána pár hónapon belül belekezdjek a fásult, munkahelyi hétköznapokba. A hátam közepére sem kívánom az egész munkábajárást. Még ott lenni jó is, mert szeretem a munkámat, de a bejárás.... Nekem ez stressz, főleg a téli vezetés.
Tudom, még ne gondoljak erre. De akkor is itt motoszkál az agyamban a gondolat, és ezt - tudjátok ti is jól - nem lehet csak úgy elhessegetni. Meg különben is, hozzá kell szoktatnom magamat ahhoz, hogy jövő ilyenkor dolgozni fogok. Borka suliba megy, Réka meg aztán hamarosan oviba. Ej, de gyorsan megy az idő.
Addig is, tanulni fogok kéthetente hétvégén, és vigyázok Patrikra, mert abból jön be egy kis külön pénz. Felmerült, hogy vállalok még egy gyermeket, de mikor? Így is be van táblázva a napom.
A medencét is lebontotttuk, mert hát vége a nyárnak. A lányokat persze nem lehetett elölről lekapni, mert teljesen belemerültek a vízben tapicskolásba.![[kép] [kép]](http://img404.imageshack.us/img404/7448/dscf7517xb4.jpg)
Aktív témák
- Gitáros topic
- Automata kávégépek
- Villanyszerelés
- Star Citizen
- Xbox Series X|S
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 2700x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer Pc - Ryzen 5 3600x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő