- Argos: Az vagy, amit megeszel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Úgy gondolkodtam, hogy ma időben le kellene feküdni. De mivel képtelen vagyok (vagyunk) a sorozat nélkül lefeküdni, így komprommisszumként azt találtam ki, hogy kettő epizód, és aztán alvás. Hm...majd meglátjuk, de az biztos, hogy még ma szeretnék ágyba kerülni, mert már kezdek nagyon kimerült lenni a nem alvástól.
Délelőtt takarítás, aztán nagy sétával egybekötött rövid vásárlás. Közben beszélgetés ismerősökkel, kutyázás ésatöbbi. Eh, errre csak ilyenkor GYED alatt van ideje egy anyának, úgyhogy gyorsan ki is használom még ezt a 4 hónapot, hogy utána pár hónapon belül belekezdjek a fásult, munkahelyi hétköznapokba. A hátam közepére sem kívánom az egész munkábajárást. Még ott lenni jó is, mert szeretem a munkámat, de a bejárás.... Nekem ez stressz, főleg a téli vezetés.
Tudom, még ne gondoljak erre. De akkor is itt motoszkál az agyamban a gondolat, és ezt - tudjátok ti is jól - nem lehet csak úgy elhessegetni. Meg különben is, hozzá kell szoktatnom magamat ahhoz, hogy jövő ilyenkor dolgozni fogok. Borka suliba megy, Réka meg aztán hamarosan oviba. Ej, de gyorsan megy az idő.
Addig is, tanulni fogok kéthetente hétvégén, és vigyázok Patrikra, mert abból jön be egy kis külön pénz. Felmerült, hogy vállalok még egy gyermeket, de mikor? Így is be van táblázva a napom.
A medencét is lebontotttuk, mert hát vége a nyárnak. A lányokat persze nem lehetett elölről lekapni, mert teljesen belemerültek a vízben tapicskolásba.
Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest