- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Réka, hogy velünk aludt, rövid köhögés után végigaludta az éjszakát, és reggel 6 után ébredt. Akkor jókedvűen és harsányan. Reggeliztünk, aztán elment Kedvesem dolgozni, mi pedig kimentünk az udvarra, hogy Borcsi nyugodtan tudjon pihenni.
8 után kelt, és szerencsére jól érezte magát. A biztonság kedvéért azonban elvittem orvoshoz. Meg is kapta az antibiotikumot, amiből ma már kapott is. Rékát nem vittem el, és mikor ott voltunk, már meg is bántam. Így holnap egy köröm lesz vele is, hiszen ne a hosszú hétvégén jöjjön ki rajta ez a vírus erősebben.
Rékus ebéd előtt elaludt, 11-fél 1-ig pihent. Az időtartam elég is lett volna, de az időpont nem. Vhogy kihúzta mégis estig, de már fél 6-kor le kellett vele fürdenem, és hőemelkedése is lett.
Borka egész nap jól érezte magát. Láza és hőemelkedése sem volt. Viszont rengeteget köhögött, ahogy Réka is. Szinte fullasztja őket a köhögés.
Miután megkapták a szükséges antibiotikumot, láz-, gyulladás- és köhögéscsillapítót, hamar elaludtak. Réka 7-kor, Borka fél 8-kor. Ez azt jelenti, hogy holnap korán kelünk, úgyhogy én is igyekszem korán lefeküdni.
Aktív témák
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest