Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Réka, hogy velünk aludt, rövid köhögés után végigaludta az éjszakát, és reggel 6 után ébredt. Akkor jókedvűen és harsányan. Reggeliztünk, aztán elment Kedvesem dolgozni, mi pedig kimentünk az udvarra, hogy Borcsi nyugodtan tudjon pihenni.

8 után kelt, és szerencsére jól érezte magát. A biztonság kedvéért azonban elvittem orvoshoz. Meg is kapta az antibiotikumot, amiből ma már kapott is. Rékát nem vittem el, és mikor ott voltunk, már meg is bántam. Így holnap egy köröm lesz vele is, hiszen ne a hosszú hétvégén jöjjön ki rajta ez a vírus erősebben.

Rékus ebéd előtt elaludt, 11-fél 1-ig pihent. Az időtartam elég is lett volna, de az időpont nem. Vhogy kihúzta mégis estig, de már fél 6-kor le kellett vele fürdenem, és hőemelkedése is lett.

Borka egész nap jól érezte magát. Láza és hőemelkedése sem volt. Viszont rengeteget köhögött, ahogy Réka is. Szinte fullasztja őket a köhögés.

Miután megkapták a szükséges antibiotikumot, láz-, gyulladás- és köhögéscsillapítót, hamar elaludtak. Réka 7-kor, Borka fél 8-kor. Ez azt jelenti, hogy holnap korán kelünk, úgyhogy én is igyekszem korán lefeküdni.

Aktív témák