- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Ma fél 6 körül Rékus felébredt, és közöttünk aludt tovább. Megvártam míg megnyugszik és mélyebben alszik. Akkor kiosontam az udvarra, és gyorsan beleerejtett 2 csokitojást a fészekbe, hogy Borka jobban bírja a váakozást a nyuszira.
Reggel volt is nagy öröm. Hozta be az ''ajándékot''. Persze rögtön felfalták a csokit, a benne lévő ajándékot meg összeraktuk, és játszottak vele.
Aztán szépen elcsendesedett a napunk. Játszottunk, rajzoltunk, és nekiálltunk takarítani. Kedvesem is felébredt hamarosan, legalább ő sokáig aludt.
Aztán az udvaron játszottunk tovább, mert már 11 körül kellemes meleg volt kint.
Délben bejöttük, megette Réka a levesét, aztán el is aludt. Én pedig nekiálltam palacsintát sütni, hogy legyen ebéd. Pedig éhes sem voltam, mert reggelire jól belaktam sonkával.
Borka átment a szomszéd kislányhoz, játszogattak szinte egész délután. Réka sokáig aludt, 3 előtt ébredt fel. Akkor kimenetünk az udvarra, és fél 7-ig kint voltunk. Aztán be, és vacsikészítés. Majd fürdés.
Fél 8 körül megérkeztek Eszter barátnőmék is. Ettünk egy jót, és egész este beszélgettünk. Nagyon kellemes volt így együtt. Lányokat pedig közben elaltattam.
Lett homokunk, és Réka nagyon örült neki.
Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest