Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Ma fél 6 körül Rékus felébredt, és közöttünk aludt tovább. Megvártam míg megnyugszik és mélyebben alszik. Akkor kiosontam az udvarra, és gyorsan beleerejtett 2 csokitojást a fészekbe, hogy Borka jobban bírja a váakozást a nyuszira.

Reggel volt is nagy öröm. Hozta be az ''ajándékot''. Persze rögtön felfalták a csokit, a benne lévő ajándékot meg összeraktuk, és játszottak vele.

Aztán szépen elcsendesedett a napunk. Játszottunk, rajzoltunk, és nekiálltunk takarítani. Kedvesem is felébredt hamarosan, legalább ő sokáig aludt.

Aztán az udvaron játszottunk tovább, mert már 11 körül kellemes meleg volt kint.

Délben bejöttük, megette Réka a levesét, aztán el is aludt. Én pedig nekiálltam palacsintát sütni, hogy legyen ebéd. Pedig éhes sem voltam, mert reggelire jól belaktam sonkával.

Borka átment a szomszéd kislányhoz, játszogattak szinte egész délután. Réka sokáig aludt, 3 előtt ébredt fel. Akkor kimenetünk az udvarra, és fél 7-ig kint voltunk. Aztán be, és vacsikészítés. Majd fürdés.

Fél 8 körül megérkeztek Eszter barátnőmék is. Ettünk egy jót, és egész este beszélgettünk. Nagyon kellemes volt így együtt. Lányokat pedig közben elaltattam.

[kép]

Lett homokunk, és Réka nagyon örült neki.

Aktív témák

Hirdetés