Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Reggel fél 6-kor nagyon sírdogált Réka, nehezen aludt csak vissza. Így sikerült 3/4 7-ig pihennünk. Sajnos én még tovább aludtam volna, de Kismanó ezt nem nézte jó szemmel. Rám mászott, tépkedte a bőröm, a hajam, csak hogy vele törődjek. Borka fél 8-ig pihent, majd gyors készülődés és reggeli után elvittem az oviba. Réka addig otthonmaradt Apájával, aki ma szabin volt.
    Mihelyst hazaértem, meg néztük hogy haladnak a munkások. Volt nagy nyüzsgés, mert dolgoztak a vízvezetékszerelők, a villanyszerelő és a gipszkartonosok is. Mi pedig elmentünk Keszthelyre körülnézni, és Borkának venni vmit születésnapjára. Mellesleg pedig vettünk egy könyöktámaszt is az autóba - Kedvesem régi vágya.

12-re értünk haza. Gyorsan elkészítettem még az ebédhez a köretet, majd ettünk. Borka is hamarosan hazaért, ekkor ébredt fel Réka, aki addig az autóban pihent. Aztán pár perc múlva Borkát fektettem le. Amíg aludt, megrendeltük neki a tortákat - egyet az oviba hétfőre, egyet itthonra.

Délután megérkeztek az ácsok is, akik 2 cserépsorral feljebb tették az ablakokat. Hamar végeztek is vele, de csak a felét csinálták meg, a másik kettőt hétfőn teszik feljebb.

A délutánt az udvaron töltöttük. Elmentünk egy ismerős házaspárhoz, akik a szomszld utcában szintén építkeznek, és a gyerekek önfeledt játékba kezdtek. Aztán kis rábeszélés után Borka elment velük a nagymamához.
    Este 7 után érkeztek haza, jól ki is fáradt Borcsi.

Réka este összetörte élete első poharát. Az asztalról lerántotta. Tudom, ezentúl jobban figyelek, és nem teszem számára elérhető helyre. A kis ijedtségen kívül azonban nem esett baja.

Az esti elalvás viszonylag gyorsan ment, 9-kor már aludt is. Borka viszont későn feküdt le.

Aktív témák