Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• ladybug

őstag

A víz nem nyerte el a kisleány tetszését, sőt, kifejezettten a nemtetszését fejezti ki, amikor meg akartam itatni.
    Éjjel 1-kor és hajnali 5-kor ébredt fel, majd szopizás után visszaaludt.

Reggel Borka ébredt elsőnek. Felkeltett engem is, és felöltözés, reggeli után elvittem oviba. Kedvesem ma szabin volt, és fél 8-kor kelt, Réka pedig akkor ébredt fel, amikor kitettük a lábunkat Borkával itthonról. Apájával jól elvoltak, amíg hazaértem.
    Akkor kocsiba ültünk, és Keszthelyre mentünk. Megvettük az árnyékolókat anyáék ablakára, aztán bevásároltunk hétvégére.

Fél 11-re hazaértünk. Réka elaludt a kocsiban, és itthon is még le tudtam fektetni. Gyorsan elkészítettem az ebédhez való levest, aztán sütöttem palacsintát, de addigra Rékus is felébredt.

Ebédeltünk, aztán Borka is hazaért Papival. Játszottak a lányok, aztán Rékus elaludt, Borkával pedig kimentünk az udvarra. Szegényem teljesen kész volt. Ide-oda ténfergett, mindenhonnan lesett, elesett stb, mind annak a jele, hogy fáradt. De aludni nem akart, meg 2 után meg már ha lefektetem, akkor este 10-ig ébren van. Így az alvás elmaradt, és szerencsére egy erős fél óra után a fáradtság sem mutatkozott.

Délután kint voltunk az udvaron egész estig.

Jött ma a bádogos szólni, hogy holnap jönne dolgozni. Mondtuk, jöjjön. :)

Réka az imént volt fent. A teázás sem jött be. Megitta, de utána meg nem tudott visszaaludni. Így maradt a szopizás.

Aktív témák