Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Réka egyre korábban ébred fel éjjel. Az okára még nem jöttem rá, de jó lenne, mert így viszont én leszek megint egyre kialvatlanabb. 1-kor és 5-kor ébredt fel. Az 5-ös szopizáskor Borka is felébredt. A huga hamar elaludt, és utána elmentem vele lefeküdni. Ott is maradtam, mert pillanatok alatt elaludtam mellette.
7-kor keltünk fel, de elég nehezen tudtam Borkát kiszedni az ágyból. Ma tornájuk lett volna, igyekezni akartam, mert korán ott kell lenni ilyenkor az oviban. Anyát megkértem vigyázzon Rékára, amíg a nővérét elviszem oviba, mert még aludt. Aztán kiderült, hogy most, hogy kijött a jóidő elmennek a pályára tornázni. Oviból gyorsan hazasiettem, de Rékus még mindig aludt. Anya nagyon rendes volt, kitakarított az alsó szinten, amíg nem voltam itthon.
Réka pár perc múlva felébredt. Felöltöztettem, szopizott, és kimentünk az udvarra, mert kellemes meleg volt. El is aludt fél órán belül, akkor nekiállhattam az ebédkészítésnek.
Hamar meg is lettem.
Ebédeltem, és vártam anyáékat Borcsival. A kisasszony nem akart aludni menni, de nem hagytam magam, mert már most mutatkoztak a fáradtság jelei (izgó-mozgó mozgás, folytonos beszélhetnék). De sajnos nem aludt el. Így a délután egy része nyafogással és hisztivel telt el. A szomszéd kislány megint itt játszott nálunk. Az anyukája átjött 1x érte, hazavitte, de a kislány fél órán belül ismét nálunk volt, de rá se hederítettek.
Párszor eleredt az eső, de a nap újra kisütött. 6 előtt mentünk be, és a fürdés után mesét nézett Borka, majd 8-kor elaludt pillanatok alatt. Rékával pedig még játszogattunk keveset. Nagyokat nevetgélt, amikor csikiztem. Ő 9-kor aludt el, de nyugtalan, mert többször is felsírt.
Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spotify
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest