Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Nagy pelyhekben hull a hó. Közben olvad is, mert 0 fölötti a hőmérséklet, de ez még idővel változhat. A lényeg, hogy kb 5 centi hó esett. Remélem, sokkal nagyobb nem lesz az éjszaka folyamán, mert akkor reggel nehézkes lesz az eindulás.
Réka szerencsére jobban van, ezért nem viszem orvoshoz. Kapja a köptetőt, iszik rendesen, spriccelek az orrába, jó az étvágya, láza nincs. Szóval határozottan javul. A héten azonban itthon marad, hadd kúrálódjon.
Az oviba délelőtt jött egy kedves fiatalember, aki hozott egy számítógépet. Különböző kérdéseket tettem fel neki, és bizony még én is megdöbbentem, hogy mennyire megrökönyödött azon, hogy valamennyire értek a számítógéphez. Szinte zavarba jött, amikor mondtam neki, hogy köszönjük, de nem hiszem, hogy kihívjuk amiatt, hogy összerakja a számítógépet, mert tudjuk, hogy melyik kábelnek hol a helye. Szerintem ezért távozott olyan viharosan.

[ Módosította: parandroid ]
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- eGPU tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi