- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én egy vagyok a 200 ezer kádárista közül.
Komolyra fordítva: azt hiszem, elég érv elhangzott az olimpia mellett és ellen is, ha valaki jobban belemélyült. Az ellenérvek sokkal ütősebbek voltak. Bocsáss meg, de én képesnek érzem magam rá, hogy az információk birtokában eldöntsem, ne pedig gondolkodás nélkül bólogassak mindenre, ami valójában a politikai elit érdekeit szolgálná leginkább.
Nézd, én rászántam az időt, átnéztem azt az 1300 oldalas megvalósíthatósági tanulmányt. A közlekedési infrastrukturális fejlesztések nem hogy nem győztek meg, de sok területen visszafejlődésnek tartom már rövid távon is, és akkor még nem beszéltem hosszú távról, mert közlekedést úgy illene fejleszteni, évtizedekre előre gondolkodva. Több független közlekedési szakember, közlekedési szervezetek, pl. Metróért egyesület, VEKE is kritizálta a tervezett "fejlesztések" több pontját. Nem indult ezekben az ügyekben semmiféle társadalmi konzultáció, nem egyeztettek, nem változtattak, kötötték az ebet a karóhoz, hogy az úgy jó lesz, azt úgy kell; elképesztően demagóg érvekre futotta csak pl. a csepeli villamosnál. Egyébként is kockázatos egy olimpia egy magunkfajta gazdasági súllyal bíró országnak, de ha tényleg olyan fejlesztéseket tartalmazott volna, melyek szakmai szempontból olimpia nélkül is prioritást élveznek, sokkal inkább nehezemre esett volna "reálisan" gondolkodni.
És azt hiszem, hogy ezzel nagyon sok "kádárista" budapesti lett volna így. Demszky idején még 5-ös metrót ígértek az olimpiára (ami tényleg egy nagyon fontos viszonylat lenne, a 3-ashoz hasonló jelentőségű lenne kb.), most meg előálltak egy olyan villamosos tervvel, ami már önmagában sem működne. Annyira azért nem jó Budapest tömegközlekedése, hogy visszafejlesszék (egy két hetes eseménynek alárendelve).
Szóval hiába is dicsérik a kormánypártiak meg a bom-osok, mob-osok ezt a pályázatot, ez a pályázat több ponton is gyenge, én majdnem biztos vagyok benne, hogy egy erősebb pályázattal nem sok babér termett volna az "aláírásgyűjtőknek". Szóval ezért a kudarcért legalább ennyire hibás a kormány is, akik magasról tesznek hatástanulmányokra, szakértői véleményekre, nincs valódi konzultáció. -
Onlány
tag
Ezt nevezik demokráciának, amikor 200 ezer általad kádárista prolinak
nevezett ember kifejezi az akaratát, hogy egy fontos kérdésben írjanak ki népszavazást. Egyébként már régen ki lehetett volna írni és akkor lehet mondani, hogy valódi társadalmi támogatottsága van vagy nincs az olimpiának. Az nem támogatottság amikor a korrupt pártok lemutyizzák ezt a döntés egymás között.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- FOTÓS beárazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest