- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
duracell89
üzenetére
Én nem ajánlanám. Olyan mint én. Már nagyon sokan nem lennének a fórumon, ha Ő Mod lenne.
-
duracell89
senior tag
hejj emberek...nem lehet hogy ez a Vladi egy bot aki random modom benyögi a topikokba, hogy iqblaster, és idéz egy jóizüt az alapelvekből?

szerk.: amugy komolyan ajanlanam vladi-t moderatornak...de telleg
[Szerkesztve] -
duracell89
senior tag
lakóhelyem: Pest...zugló...Ajtósi Dürer sor
a Kölcseybe baszom nappal a rezet
lakik valaki közel hozzam? esetleg egy Kölcsey-s?
-
VladimirR
nagyúr
ujabb IQBlaster topic
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
twollah
nagyúr
Ne legyel ennyire negativ.
A terkeprol meg csak annyit, hogy terkep alapjan mentem a valoperemre a IV. keruleti birosagra, es sikeresen eltevedtem + majdnem lekestem a valoperem.
Pedig nem vagyok elveszve ha terkepet kell hasznalni, de az a birosag nagyon el volt dugva + a terkep es a valosag csak nagy vonalakban fedte a valosagot. -
Som@
őstag
Nem elég az off topic?

De most komolyan? Ott miért nem tudnak segíteni?
Mi alapján fogod kiszűrni, hogy ki budapesti és ki nem?
Ezért mert van több városnak is itt OFF topicja, nem kell feltétlenül ilyennek is lennie. Nem kell a tömeget követni és beállni birka módjára a sorba!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
twollah
nagyúr
Azert nyitottam ezt az OFF TOPICot, hogy a budapesti Phsok irkaljanak ide, es talan igy konnyebb egymasnak segiteni szemelyesen ha vkinek nagy problemaja akadna a gepevel, softwarerel kapcsolatban.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ i5-8600K/16GB DDR4 3000 MHZ/RX 6600 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
''

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)