Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• burgatshow

veterán

válasz janati #80 üzenetére

Hát igen! Sokan azt hiszik, hogyha beszívnak, akkor sokkal jobb lesz pedig nem igaz. Gyorsan felpörögnek, jólérzik magugat de gyorsan el is megy a hatás. Tisztán meg gyorsan felpörögsz ha olyan alkat vagy (én igen :DD) hosszan tart az érzés és lassan megy! Mikor hazaértem fél 11-re éjfélig nem is tudtam aludni, mert annyira felpörögtem! Most is megy itthon a zúzda és kezdek felpörögni! 6x100W rulez! :D

• burgatshow

veterán

Én idén voltam másodszor! Szerintem, nagyon jó volt mindentéren, de engem is zavart a kamionok közötti váltakozó távolságtartás.

Majdnem feljutottam 1 kamionra, csak a hülye bizt. őr észrevett!! :O
    Na mind1, szóval zene az nagyon jó volt, főleg a Hyperspace-es kamion. Az mellett mentem végig, és egészen a zárásig annál tomboltam. Mikor hazaértem, nem éreztem a talpam + a vádlim de ki nem szarja le az egész király volt! :)

Az meg hülyeség szerintem, hogy csak akkor lehet jót bulizni ha berugunk, belőjük vagy elkábítjuk magunkat! :( Én az egész rendezvény alatt, alkohol meg minden free voltam és érdekes módon legalább annyira pörögtem - ha nem jobban - mint egy eliminált állapotú ember. Sőt tuti.
    Tudtam szerezni hyperes kulcstartót, meg olyan nyakba akasztót is síppal együtt, és amit Sai mond az télleg über király. Ekezded fújni ütemre, azt vagy befejezik helyetted, vagy fújják veled! Hihetetlen és nem lehet leírni.

A másik amit kurvára bírtam az az, amikor a DJ leveszi az ütemet, és az átvezető dallamok vannak, (nem tudom leírni pontosan, aki benne van az érti), akkor jön az, hogy a DJ szépen lassan felvezezi, és 1 váratlan időben beküldi robbanás szerűen az ütemet, és akkor az egész kamion népe, meg aki körülötte tombol, mindenki üvölt, ugrál, csápol, fújja a sípot. Kurva jó....

Megyek be is lökök valami zúzdát! :D

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés