Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• föccer

nagyúr

válasz Zsmester89 #86877 üzenetére

Nem tudom, hogy pontosan mi is terjedt el rolam, de en nem betonozok. Max betonozasokat fegyulelek, hogy a kivitelezok ne kanaszodjanak el. Illetve ilyenkor (amikor technologiai felugyeletet vegzek) akkor bele szoktam maszni a betonba, egy kicsit gerebjezek vagy vibralok, hogy lassam, hogy megis mit kozetelek meg az emberektol. Azt kell mondjam, hogy minden tiszteletem az ovek. :D egyebkent velem meg viszonylag szerencsejuk van, mert en lagalabb brmaszom veluk a vasra igyvazert eleg jol tisztaban vagyok azzal, hogy mit szeretnenek. Az mar mas lapra tartozik, hogy alapvetoen nem ugyan azok a celjaink es a mativacioink. Ok alapvetoen nem szeretnenek elfaradni estere, en megvszeretnem ha a szrrkezet 50 ev mulva is szerkezet lenne. Mind a ketto megvalosithato, csak az meg draga, es nagyon rikan fizetik meg.

Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu

Új hozzászólás Aktív témák